petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (26. Januar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Jokić 26.5 minus – 28 

tačan broj minuta smo pretpostavili 34, ali broj poena za koš pali


Denver Nuggetsi bi danas trebali biti kompletni što se tiče visokih igrača, pošto će zaigrati i Jay. Green i Jeff Green, uz Cousinsa koji je tu na ugovoru od 10 dana. Ekipi iz Colorada faliće starter Will Barton, a njegovu rolu će verovatno uzeti Bryn Forbes a nešto više minuta imaće i Austin Rivers. Pored njih dvojice, više protagonizma u napadu trebao bi imati Aaron Gordon.

Srpski centar je pre samo pre par dana imao odličnu partiju protiv Detroita kada je zabeležio 36 poena i gde mu je jako malo falilo za tripl-dabl. Ekipa Pistonsa nije toliko atraktivna, a treba napomenuti da Denver sutra igra u Njujorku protiv Brooklyn Netsa.

Upravo zbog rasporeda koji im sutra nameće Plejof ekipu, smatramo da će danas Jokić igrati nešto manje minuta (pretpostavljamo maksimalno 34) što bi prema našim procenama trebalo biti dovoljno da ostane ispod 27 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje