ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (27.11.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


D’Angelo Russell (Lakers) alt 12.5+, 14.5+, 12pts

Meč Sixersa i Lakersa predstavlja pravi derbi imajući u vidu trenutnu formu Philadelphie kao i imena koja su u ekipi iz Los Anđelesa.

LeBron James je upitan za LAL, ali to je već standarno kada je u pitanju popularni King. Mi sumnjamo da će danas biti drugačije i da će propustiti nadmetanje sa Embiidom.

Pored LeBrona i Davisa, vidimo Russella kao jednog od igrača koji bi mogli da imaju dobar meč. Naime, on je 3 opcija u napadu od kada je Reaves premešten na klupu odakle dominira.

Angelo igra promenljivo kao igrač koji nije nosilac, i u poslednjih 5 mečeva je zabeležio 14, 4, 20, 15 i 10 poena. Od 17 odigranih mečeva, napravio je 8 overa na današnju marginu.

Sixersi sa njegove pozicije primaju u proseku 25,4 poena i nalaze se u sredini lige.

Angelo je na prethodnim gostovanjima u Filadelfiji beležio 19 i 35, 28 poena (kada je bio 1. opcija Minnesote odnosno Warriorsa).


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje