ponedeljak, 26. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (utorak)

Predlog izgledne šanse za prolaz


ALT 10.5+, 11pts✅️

normal 12.5+, 11pts ❌️

Facu je odmorio u meču koji je Real igrao u ACB ligi u nedelju, a eventualno nižu marginu ćemo pokušati dad iskoristimo iako je duplo kolo za kraljevski klub ove sedmice. Posle gostovanja u Beogradu, idu na megdan Feneru.

U poslednja 4 odigrana meča u Evroligi, Facu je 2x prebacivao marginu sa 15 i 18 poena, dok je 2x bio blowout kada je ostajao ispod sa 12 i 7 poena. Na poslednja 3 meča Evrolige prebacivao je marginu sa 18, 21 i 21.

Maccabi nam deluje kao ozbiljan protivnik koji će držati meč u egalu, a kako igraju u brzom ritmu nadamo se uspešnom šutu Campazza i prelasku margine.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje