četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (27.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


Na današnjem programu je 8 utakmica, a mi izdvajamo nama par zanimljivih igrača.

Svakako će centralna utakmica večeri biti Denver Nuggets i Philadelphia 76ers, pod uslovom da nastupi trenutni upitni Joel Embiid. Okršaj dvojice MVP kandidata gde je trenutna kvota na Kamerunca 1.62, dok je na Nikolu Jokića 2.70. Posle večerašnjeg meča verujemo da ćemo imati malo drugačije kvote.

Dallas Mavericksi imaju pod moranje da pobede danas u Indiani, a to će morati da učine bez Luke Dončića koji je suspendovan zbog nagomilanih tehničkih greški. Margina na K. Irvinga od 28.5 jeste visoka, ali ako imamo u vidu da im gori pod nogama i da će vrlo lako biti van Play-In turnira, on danas mora jednostavno da preuzme ulogu na sebe kao najbolji igrač ove ekipe.

Izašao info da će zaigrati L. Dončić.
Ja ću braniti K. Irvinga 29.5-

Da je stiuacija jasna da igraju Hailburton i Turner koji su upitni kod Indijane, možda bih i ostavio Kyriea. Ovako ne želim rizik.


Los Angeles Clippersi sede na 5. mestu Zapada, ali uz samo par vezanih poraza mogu se naći u Play-In turniru. Stoga danas bez povređenog Paul Georga, Kawhi Leonard (verovatno sa maskom na licu nakon udarca u meču sa Pelicansima) će imati mnogo loptu u svojim rukama. Zbog te situacije sa maskom, preferiramo ga na alt 26.5+, ali ne samo zbog maske, nego i zbog solidne odbrane Bullsa.

K. Leonard 27.5+ (22pts) blowout

Oba igrača naravno predlažemo i na normal i na ALT marginama, na vama je da procenite šta vam se više dopada, ako vam se uopšte dopada.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje