utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA poeni igrača (28.11.)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


J. Murray (Denver) 18.5+, 31pts

ODLIČNE MARGINE U KLADIONICI MAXBET!

Prema sadašnjim informacijama, za ovaj meč su iz redova Denvera izuzetno upitni Michael Porter Jr i Bones Hyland. Našoj opkladi posebno pogoduje ukoliko Hyland ne bude zaigrao koji je izuzetno produktivan kao rezerva na poziciji beka.

Jamal se u oktobru prilagođavao na parket i kontakt igru nakon duge povrede i dugog oporavka, da bi u novembru podsetio na starog sebe. Odigrao je 9 partija i u 5 bio efikasniji od današnje zadate margine (6 imajući u vidu i ALT marginu).

Houston Rocketsi igraju na veliki broj poseda, a sa pozicije plejmejkera u proseku primaju oko 25,7 poena što ih svrstava u donji deo 10 najgorih ekipa.

Na poslednjih 5, Rocketsi sa pleja su primali: Jackson 17, Shai 32, Young 44, Curry 33, Dinwiddie 9.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje