utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Iran – SAD (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Iran je na prvoj utakmici doživeo debakl od reprezentacije Engleske te je poražen rezultatom 6:2, ali je u drugoj utakmici pokazao da azijske selekcije nisu za potcenjivanje. Uspeli su u svakom smislu da nadigraju bezidejni Vels, a to su krunisali golovima u 98. i 111. minutu utakmice. Interesantno je da je Iran uspeo da postigne čak 4 gola u prva dva kola, a verujemo da ih ni večeras ništa neće sprečiti da pokušaju da nastave u istom ritmu.

Svako ko dovoljno dobro prati fudbal zna koliko je Iran kao selekcija napredovao u poslednjih nekoliko godina, koliko su zapravo tvrd orah za mnoge selekcije, čak i one daleko jače od SAD-a. Taremi i Azmoun su fantastičan dvojac u napadu, a velika je šteta što i Jahanbakhsh neće moći da im pomogne večeras.

Izostanci: Neće igrati Alireza Beyranvand zbog povrede, Alireza Jahanbakhsh zbog kartona, kao i Ahmad Noorollahi zbog povrede, takođe

Očekivani sastav (4-2-2-2): Hosseini; Mohammadi – Hosseini – Pouraliganji – Rezaeian; Cheshmi – Ezatolahi; Hajisafi – Gholizadeh; Taremi – Azmoun


Sjedinjene Američke Države su u prvoj utakmici podelile bodove sa Velsom rezultatom 1:1, da bi potom u drugom kolu odigrale vrlo dosadan, monoton i bezidejan meč protiv Engleske, bez golova. U par navrata delovalo je čak i da se ne trude da idu napred, kao ni „Gordi Albion“, već bi im bod bio sasvim dovoljan za dalji plasman. Ipak, ako su se vodili tom mišlju, onda nisu dovoljno dobro skautirali Iran, koji će im biti sve, samo ne sigurna pobeda ove večeri.

Bez velikog razmišljanja, Amerikanci će na individualan kvalitet i kreaciju Pulišića pokušati da dođu do pobede, a svakako treba istaći i Sargenta i McKennie-a kao potencijalnu opasnost po gol Hosseini-a.

Izostanci: nema izostanaka za SAD

Očekivani sastav (4-3-3): Turner; Dest – Zimmerman – Ream – Robinson; McKennie – Adamas – Musah; Weah – Sargent – Pulišić


Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Evidentno je da će Englezi pokušati da zadrže prvu poziciju i tako idu na 2. ekipu iz grupe A, dok deluje da će se za drugo mesto boriti upravo Iran i SAD. U tom slučaju, Iranu će biti dovoljan i bod, a na osnovu svega do sada prikazanog, voleli bismo da taj bod i osvoje. Predlog „1X“ plaća se kvotom 1.80, te smatramo da SAD do sada nije prikazao mnogo fudbalskog umeća, i teško da će to naprasno da postane moguće.

ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje