petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (28. Decembar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

Margina je otišla u nebesa – stoga otvaramo ovu vest napisanu još u 11:00.


Od 1:30 posle ponoći sastaće se u Njujorku ekipe Brooklyn Netsa i Memphis Grizzliesa. Favoriti na meču su domaćini sa hendikepom od 7.5, dok se na utakmici očekuje oko 237 poena.

Netsi su furiozno ušli u sezonu i ukoliko ne dođe do povreda bitnijih igrača, očekujemo ih minmalno u Finalu Istoka. Nakon 2 uvodne pobede, usledio je sinoć i prvi poraz od Charlotte Hornetsa. U tom porazu povredio se i bek Spencer Dinwiddie (prošle sezone najbolji igrač Brooklyna).

Pored povrede Spencera, ranije je najavljeno da bi Kevin Durant eventualno mogao da propusti meč u b2b utakmici. Status popularnog KD-a saznaće se na jutarnjem treningu.

Ukoliko obojica ovih igrača propuste meč, Caris LeVert mogao bi da ima izvrsnu partiju. Protekle sezone postigao je protiv današnjeg rivala 27 poena (bio starter, dok je Irving zabeležio 37) i 14 (uz vrlo loš šut).


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje