utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (29. Novembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


D. Mitchell (Utah) 24.5+ postigao 30pts

Iskreno nije nam jasno zašto je margina postavljena ovako visoko s obzirom da je Donovan na poslednjih 10 utakmica na proseku od 20.2 poena. Ali bilo kako bilo, preuzimamo rizik i igramo preko 24.5.

Mitchell je na poslednje 4 utakmice ostajao ispod ove margine, dok je na početku meseca bio dosta agresivniji kada je uzimao čak i 30 šuteva! Utakmica je prognozirana na 223 poena, a olakšavajuća okolnost za naš predlog je neigranje Normana Powella u redovima Portlanda koji je jedini defanzivac koji bi mogao da mu predstavlja problem. Naravno, tu je i Robert Covington ali smatramo da njegov rad nije dovoljno dobar da isprati Mitchella.

Za ljubitelje statistike, Mitchell je na poslednjih 7 duela protiv Covingtona imao 4 overa, dok je jednom ostao tačno na 24 poena.

Smatramo da će danas Mitchell uzeti 20 šuteva što bi trebalo da bude dovoljno da prebaci marginu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje