Predlog izgledne šanse za prolaz


T. Young (Atlanta) 25.5+, 10pts

Hawksi se trenutno nalaze na poziciji koja ih vodi u Play-in turnir, a da ostanu u pozicji sa prednošću domaćeg terena, nemaju pravo na grešku. Isto tako i Brooklyn ima svega 1 pobedu više od 7. mesta i njima je meč od izuzetne važnosti.

Na koga će Atlanta da se osloni ako ne na lice na čije ime grade franšizu – Trae Younga. Istina je da Ice Trae u poslednjih par utakmica žargonski štuca, ali u utakmici prognoziranoj na 240 poena bi mogao imati dobar dan.

Sumnjamo da će S. Dinwidie biti kadar da ga zaustai, a još manje nam je verovatno – osim u svičevima da ga čuva M. Bridges koji se dosta troši i u napadu od prelaska u Netse.

Kada smo rekli da štuca – on naime uzima manji broj šuteva, a danas ne verujemo da će to biti slučaj. Mora ih uzeti minimalno 19 što bi trebalo biti dovoljno za prelazak margine.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.