utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (4.12.)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Jokić 24.5+ više kladionica, molim vas nađite ga po toj marigni, 32pts

Zanimljivo je da prema bukmejkerima kladionica favorizuje Pelicanse koji su bez usluga Brandon Ingrama.

Definitivno je da Jokić nije na poenterskim partijama kao prošle godine, ali to je sve zbog povratka J. Murraya i M. Portera. Upravo danas u sastavu neće biti krilnog šutera koji je povređen.

Ponajviše nam se svideo Jokić zbog njegovih poenterskih partija koje pruža protiv Jonasa Valanciunasa. Naime, na poslednjih 7 mečeva on je svaki put prelazi današnju marginu (2x ostajao na 25 poena). Dok je Litvanac u dresu Pelicansa, srpski centar je beležio 39, 25 i 46 poena ali napominjemo da tada nije bilo Murraya.

S obzirom da kladionice očekuju egal meč, verujemo da neće doći do ranog blowouta.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje