utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Španija – poeni igrača (nedelja)

Predlog izgledne šanse za prolaz


J. Harper (Valencia) alt 8.5+, 10.5+ (10pts)


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.


Još jedan derbi koji će odigrati Real i Valencia, ovoga puta u sklopu domaćeg prvenstva. Po nama je kraljevska ekipa ovde apsolutni favorit jer Narandžasti dolaze bez plejmejkera!

Valencia će danas biti bez C. Jonesa i Sam van Rossoma što je izuzetan hendikep. Pored njih dvojice, igrali si i produžetak u Beogradu, dok je Real realtivno lako savladao Fener u Istanbulu.

Jared Harper je gro svoje karijere proveo u razvojnoj ligi NBA, a danas bi na bekovskoj poziciji morao biti nosilac. Nešto više nam se sviđa ALT margina, jer su to 3 pogođene trojke koje će evidentno ispaliti danas pogotovo zbog odsustva Jonesa.

Ušao je u kakav takav ritam i na poslednja 3 meča Evrolige je beležio 11 (upravo protiv Reala), te 12 i 14. U meču kada je imao 11 igrao Rossom koji je bio najbolji strelac sa 17 poena.

Pored Harpera, danas bi i J. Radebaugh trebao da dobije solidne minute.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje