utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (7.12.)

Predlog izgledne šanse za prolaz, napomena ALT margine iz kladionice Maxbet


T. Rozier (CHA) 19.5+ alt, 29pts

Definitivno se očekuje nadmoć Brooklyna nad oslabljenim Hornetsima, ali nam se sviđa Rozier koji i pored toga može imati ok partiju. Motivacija Irvinga će danas verovatno biti na nivou jer je NIKE raskinuo ugovor sa njime i on će protiv Jordanove ekipe pokušati da se pokazuje u napadu, što otvara prostora Rozieru.

Terry protiv Irvinga dok je u dresu Hornetsa beleži 19, 12, 27, 30 i 14 poena. U mečevima kada je uzeo broj šuteva koje uzima kao u prošla 3 meča zbog silnih izostanaka beležio 30 i 27 poena.

Zbog toga što verovatno neće biti egal meč, zbog toga ga uzimamo po skraćenoj ALT marigni.

C. Capela (ATL) 13.5- alt, 13pts

Ovaj par probamo čisto statistike radi. Od kada je Švajcarski centar u dresu Hawksa odigrao je 5 mečeva protiv Mitchel Robinsona u kojima je beležio 12, 16, 6, 2 i 8 poena. Arena MSG je rezervisana za Trae Younga koji voli da se nadmeće u istoj.

Mana predloga je odsustvo John Collinsa i DeAndre Huntera, ali će Bogdan Bogdanović nastaviti da hvata ritam posle 2 uvodna meča.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje