Predlog izgledne šanse za prolaz


Shai G. Alexander (Oklahoma) 30.5+ više kladionica, 30pts

SGA i nema brilijatne brojke protiv Lakersa na njihovom terenu, ali u meču gde se prognozira 240 poena i eventualno obaranje rekorda od strane LeBron Jamesa, prosto nam je nezamislivo da ne uzmemo najboljeg igrača OKC-a pa makar i pali.

Shai uzima velik broj šuteva, a odbrana Lakersa je u najmanju ruku kriminalna, stoga probamo da razbijemo seriju Alexandera koji u Staples-Crypto areni ima 29 i 28 poena na poslednja 2 meča.

Kada je u pitanju forma, Shai postiže 20, 42, 24, 31, 35, 36, 34, 37 i 23.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.