četvrtak, 29. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Španija – poeni igrača (5.2.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


D. Thompson (Baskonia) 12.5-, 8pts

Da, možda je ludost igrati minus protiv loše odbranu kakvu ima Zaragoza, ali mislimo da Darius Thompson nije fizički dovoljno spreman za bilo kakvu jaču akciju. Ako ste gledali meč Evrolige pre 2 dana, videli ste da je imao steznike na desnom ramenu.

U meču sa PAO-om on je podelio čak 10 asistencija, a samo je 1x šutnuo na koš.

Za našu opkladu je bitno da M. Howard ima punu slobodu u broju šuteva i uzima i po 10 trojki, dok je zdrav i Vanja Marinković kao i svi visoki igrači.

Pored njih, u sastavu je i Max Heidegger kojeg će verovatno pokušati trener da progira na ovom meču kako bi se novopridošli igrač što pre uklopio u ekipu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje