nedelja, 14. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (9.12.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


J. Harden (Sixers) 21.5+ , 28pts

19.5+ normalan ulog

James Harden naravno uz Joel Embiida glavni igrac Sixersa, a mec je kao stvoren za nadmetanje sa LeBronom i Davisom.

Kada je u pitanju medjusobni okrsaj sa njegovim direktnim cuvarom – Patrick Beverlyem ima soldine brojke, jedino je pitanje broj suteva koji ce uzeti.

Ocekuje se 227 poena na utakmici, egal mec, pravi spektakl za TV.

Sto se tice forme Brade, nije pouzdana jer je odigrao tek jedan mec nakon povrede i zabelezio 21 poen uz dosta los sut (4-19, 21%).


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje