četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Maroko – Portugal (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Selekcija Maroka je definitivno najprijatnije iznenađenje ovog šampionata iako se ne može pričati o iznenađenju u pravom smislu reči, jer su i pre 4 godine igrali sjajno, ali rezultat koji su napravili prvi put u istoriji, plasman među osam najboljih na svetu je svakako za poštovanje i veliki naklon. Ulaganje u infrastrukturu (imaju najmoderniji sportski kompleks na svetu), povratak igrača koji su marokanskog porekla iz inostranstva u selekciju, uz veliku borbenost, recept je koji je Maroko primenio i došao do uspeha. Protiv Španije su tačno znali kako da odigraju i stignu do cilja, a penali su bili samo šlag na torti te igre. Ovog puta čeka ih još jedan izuzetno jak rival, ali koji za razliku od Španije igra mnogo direktnije i više je usmeren ka napred bez prevelikog kombinovanja i traženja idealnih rešenja.

Izostanci: nema potvrđenih izostanaka i najverovatnije će svi igrati, ali se mora reći da je Amrabat odigrao meč sa Španijom pod injekcijama, a da su se na povrede žalili i štoperi Saiss i Aguerd

Očekivana postava: Bounou; Hakimi, Saiss, Aguerd, Mazraoui; Ounahi, Amrabat, Amallah; Ziyech, En-Nesyri, Boufal


Što se tiče selecije Portugala, neverovatno je koliko se situacija promenila sa činjenicom da je selektor Santos uspeo da dva igrača kakva su Cancelo i pre svih Kristijano Ronaldo stavi na klupu i da selekcija zbog toga profitira i demolira disciplinovanu i organizovanu ekipu kakva je Švajcarska sa 6:1. Odlična igra, iskorišćene šanse, promovisani mladi igrači koji će nositi tim u budućnosti i sve to u 1/8 finala Svetskog prvenstva, rezultat za respekt, ali mislimo da to nije i krajnji domet ovog tima. Kada u timu imate igrače poput Bruna Fernandesa, Bernarda Silve, Rafaela Leao-a, Rubena Diasa, a možete sebi da priuštite da vam Kanselo i Ronaldo sede na klupi, znači da ste izuzetno jaki.

Izostanci: Nuno Mendes i Danilo Pereira su završili sa učešćem na prvenstvu sveta

Očekivana postava: Costa; Dalot, Pepe, Dias, Guerreiro; B. Silva, Carvalho, Otavio; Fernandes, Ramos, Felix


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Mišljenje urednika: Svakako da ne očekujemo ništa manje od fantastične borbe dva tima koji su do sada zaista prikazali jako dobar fudbal, Maroko oslanjajući se, pre svega, na fantastičnu organizovanost i požrtvovanost, dok je Portugal igrao na krilima svojih najvećih zvezda, ali je pokazao u mečevima, sa Ganom pre svega, da su dosta ranjivi. Očekujemo zanimljiv meč, ali i dosta oprezan pristup oba tima, pa je naš predlog igra VG2 (pada više golova u drugom poluvremenu po kvoti 2,10.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje