utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (9.12.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


A. Sengun (Rockets) 14.5+ , 16pts

ALT 12.5+ normalan ulog

Glavna izmena turskog centra večeras će biti odsutna, pošto će Bruno Fernando biti odsutan. Pored njega, za ovaj meč je upitan i Kevin Porter Jr iz redova Rocketsa.

Spursi su u očajnoj seriji, baš onakvoj kakvu je Greg Popović najavljivao pred početak sezone. Užasni su u odbrani, a na poslednjih 10 mečeva su 2. najgora ekipa po branjenju centarske pozicije pošto primaju prosečno 27,1 poen.

Na poslednja 2 meča Spursi su primali sa centra od Aytona 25 poena i od Valanciunsa 21. U predsezoni je Sengun postigao 13 poena za 20 minuta igre (prosečno u regularnom delu sezone igra 26 minuta).

Zanimljvio da na poslednja 2 meča nije imao bacanja, a već danas bi to moglo da se promeni i vrati na ovosezonski prosek od 4 bacanja u meču prognoziranom na 230 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje