nedelja, 25. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (9. Januar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Jokić (Denver) 28.5 minus, kladionica Maxbet postigao 22pts

Odmah da se razumemo na startu analize – Nikola može bilo kojoj ekipi, i bilo kojem defanzivcu da saspe 30 poena.

Ponajpre ovaj predlog baziramo na osećaju da Jokić neće morati preterano da se poenterski zalaže u ovom meču, a mogao bi i još jedan lagani tripl-dabl da zabeleži.

Denver ulazi u meč kompletan za razliku od nekih prošlih mečeva (ne računajući poslednji sa Kingsima). Dakle svi visoki igrači su na raspolaganju, i Jeff Green i Jay. Green, kao i Bol Bol, a pominje se da Denver potpisuje Cousinsa na 10 dana (međutim još uvek nema zvanične objave i meč se igra u gostima te sumnjamo u njegov nastup već večeras).

Jokić protiv Robinsona ima meč sa 13 poena gde je igrao svega 25 minuta usled neočekivanog blowouta od strane OKC. Danas očekujemo suprotan scenario i oko 20 poena za srpskog centra.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje