ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (utorak)

Predlog izgledne šanse za prolaz


S. Curry (Warriors) 29.5+, 29pts

24pts na startu Q4


Meč Kingsa i Warriorsa trebao bi biti 2. najefikasniji meč NBA programa u utorak, gde bukmejkeri očekuju 235 poena.

Stephen Curry je voli da igra u kalifornijskom derbiju gde je protiv D. Foxa u poslednjih 7 mečeva imao je partije sa 41, 50, 29, 31, 32, 36,28 i 30 poena u Plejofu, dok je u okviru regularne sezone beležio: 27, 47, 33, 27, 30, 36, 42 i 35.

Ukoliko ga eventualno ne bude išlo u q1, na LIVE probati 26.5+ (i niže).

Razlog zašto je danas optimalan plus jeste povratak Draymonda Greena koji mu pravi svojevrsne blokove i otvara mu prostor za šut.

Još 1 ralzog zašto ga pokušavamo plus jeste trenutna pozicija na tabeli gde su jedva u Play-inu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje