petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA- skokovi igrača (14.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


A. Davis (Lakers) 12.5+ skokova, 17 sk

Los Angeles Lakersima je danas meč gde jednostavno moraju da dobiju jer igraju protiv direktnog konkurenta za Plejof, ne bi li izbegli Play-in.

U takvom svetlu trebamo očekivati vrhunsku partiju Davisa koji igra protiv svoje bivše ekipe. Sumnjamo da će ovde biti blowouta, narativ meča je takav da se to prosto ne može dogoditi.

Na poslednjih 8 utakmica bez LeBron Jamesa, Anthony je beležio: 16, 20, 19, 5, 8, 22, 9 i 16 skokova. Dakle, ili ima izuzetno skakačko veče, ili totalno podbaci.

Na poslednja 3 duela protiv Pelicansa beležio je: 16, 14 i 10 skokova.

New Orleans u sezoni dozvoljava protivničkim centrima 14 skokova, dok na poslednjih 10 utakmica ta brojka iznosi 15.5 skokova.



Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

- Advertisement -spot_img

Poslednje