petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (sreda)

SAUTEMPTON – BRENTFORD

SAUTEMPTON se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa do sada 22 osvojena poena. Stoga, nema nikakve dileme da ih do kraja sezone očekuje zaista „grčevita borba“ za opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala. Ipak, popularni „Svetci“ su u poslednje vreme podigli nivo svojih igara u rezultata, te su u predhodna četiri duela – upisali dve pobede uz po jedan remi i poraz. Pritom, na svom terenu su savladali Lester Siti, dok su na strani prvo pobedili Čelzi, dok su minulog vikenda osvojili i bod na gostovanju protiv Mančester Junajteda. To su svakako bili dosta neočekani ishodi, ali istovremeno i bitni osvojeni poeni uz novu, neophodnu dozu samopouzdanja za ekipe uoči završnice šampionata. Imaju problema u fazi defanzive, jer sa 41. primljenim pogotkom su među „najpropusnijim“ odbranama u ligi. Svaka utakmica do kraja prvenstva je veoma bitna za Sautempton, a pogotovo one koje će igrati na svom terenu na kojima će pozitivan ishod biti ogroman imperativ, što je i ovoga puta slučaj. Van stroja su – J.Larios (defanzivac), T.Livramento (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – G.Bazunu – K.Walker-Peters, A.Bella-Kotchap, J.Bednarek, R.Perraud – J.Ward-Prowse, R.Lavia – T.Walcott, C.Alcaraz, K.Sulemana – C.Adams

BRENTFORD je tokom vikenda za nama pretrpeo poraz na strani kod Evertona (1:0). Time, prekinuli su svoj sjajan niz rezultata, jer predhodno nisu „znali“ za neuspeh na 12 uzastopnih prvenstvenih utakmica. Pritom, na tom duelu nisu postigli ni pogodak, što je nekarakteristično za njih, jer generalno igraju dosta efikasne utakmice – trenutna gol razlika 40:33. „Osigurali“ su opstanak odavno (primarni cilj na startu sezone), dok usled veoma velike i jake konkurencije nije realno da mogu da izbore „izlazak“ u neka od evropskih takmičenja. Stoga, praktično do kraja šampionata mogu da odigraju bez velikog rezultatskog pritiska. Londonski tim je znatno veći broj svojih bodova osvojio pred svojom publikom, dok na strani imaju znatno slabiji skor – samo dve pobede nakon 12 odigranih utakmica uz negativnu gol razliku 13:20. Izvan sastava su – T.Strakosha (golman), K.Lewis-Potter (napadač – 1. asistencija).

Očekivani sastav (4-3-3) – D.Raya – A.Hickey, E.Pinnock, B.Mee, R.Henry – V.Janelt, C.Norgaard, M.Jensen – B.Mbeumo, I.Toney, Y.Wissa

 

Glavni sudija – M.Salisbury

Predlog za tipovanje – 1+I&2+ / @1.65 – 0:2 (0:1)

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 20:30 na stadionu „St. Mary’s“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje