nedelja, 14. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – special – broj postingutih trojki Igrača (18.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


N. Jokić (Denver) broj postignutih trojki uz produžetke, 0.5+, kvota 1.85

Postigao 1 trojku

Kladionice: Merkurbet, Superbet, Bet365, Pinnacle…

Glavni razlog zašto pokušavamo Jokića da postiže makar jednu trojku jeste njegov istorijat u Madison Square Gardenu, kao i činjenica da će ga incijalno čuvati igrač koji slabije pokriva pozicije van reketa.

U poslednjih 5 utakmica protiv Mitchela Robisona u 4 duela je postigao makar po trojku. U MSG-u je u odigrao 4 duela protiv ovog rivala i imao 3 utakmice (1, 1 i u poslednjem duelu 3 trojke).

Istina, ono što nam kvari koncepciju je prisutnost Michael Porter Jr koji samo čeka na ivicima trojke i spreman je da šutne, ali ipak sa mislima da Jokić juri MVP titulu pošto je u nekim krugovima ispod Embiida trenutno, verujemo u dobru partiju.

U 7 utakmica u Martu, na 6 utakmica je uopšte pokušavao za 3 poena, a 3x je bio uspešan (1, 3 i 4 pogođene), dok je u nizu od 3 utakmice sa po 1 uzetim šutem, ali bez pogođene.Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje