petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 28. kolo (nedelja)

ARSENAL – KRISTAL PALAS

ARSENAL se trenutno nalazi na liderskoj poziciji na tabeli sa pet poena prednosti u odnosu na jedinog rivala u „borbi“ za titulu prvaka Premijer lige, Mančester Siti. Stoga, do kraja sezone sve je u njivovim „rukama“, imaju „pol-poziciju“ u ovom momentu i sasvim izvesno ogromnu motivaciju da postanu šampioni Engleske nakon skoro dve decenije pauze, što bi zaista bio veliki uspeh i istovremeno i podvig, jer na startu prvenstva niko im nije davao izglede da mogu do pehara. Londonski tim je tokom nedelje eliminisan iz daljeg toka Lige Evrope, te sada mogu maksimalno da se posvete i fokusiraju na nastupe u okviru Premijer lige, gde se nalaze u izuzetno dobroj formi, odnosno u seriji su od pet uzastopnih pobeda. Pritom, itekako su efikasni, te sa 62 posignuta gola do ovog kola imaju drugi najefikasniji napad u ligi. Popularne „Tobdžije“ veoma kvalitetna izdanja prikazuju na svom terenu – 10 trijumfa nakon 13 odigranih utakmica uz gol razliku 34:16. Ovakve utakmice na kojima su veliki favoriti za osvajanje celog „plena“, sastav Mikaela Arteta zaista ne sme da propusti, a dodatnu motivaciju imaće u činjenici da narednog protivnika pred svojom publikom nisu uspeli da savladaju na poslednja četiri duela, što je zaista kuriozitet i deluje da je sada pravo vreme da to prekinu i samim tim dođu do očekivanog trijumfa i novih bodova. Izvan sastava su – T.Tomiyasu (defanzivac – 1. asistencija), M.Elneny (vezista), E.Nketiah (napadač – 4 gola / 1. asistencija), dok je upitan nastup – W.Saliba (defanzivac – 2 gola / 1. asistencija).

Očekivani sastav (4-2-3-1) A.Ramsdale – B.White, W.Saliba?, Gabriel, K.Tierney – G.Xhaka, T.Partey – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – G.Jesus

KRISTAL PALAS je jedan od timova koji se nalazi u najslabijoj formi u Premijer ligi u ovom momentu. Naime, u seriji su od tri prvenstvena poraza, odnosno nemaju pobedu na poslednjih 10 utakmica u nacionalnom šamponatu. Zaista izuzetno slaba izdanja i rezultati uslovili su da uprava kluba uruči otkaz – Patriku Vieri, te ekipa bez novog glavnog trenera sada gostuje gradskom rivalu. Popularni „Orlovi“ dosta problema imaju sa realizacijom u fazi napada, te nisu postigli nijedan pogodak na poslednje četiri utakmice. Ujedno, slabije partije prikazuju upravo na gostovanjima, stoga im sada pripada uloga velikog austsajdera. Ekipa je u velikoj krizi bez ikakve dileme i jednostavno prekid iste bi morali da potraže na svom terenu protiv rivala sličnog kvaliteta svom, a ne na strani kod lidera prvenstva. Van stroja su – V.Guaita (prvi golman), S.Johnstone (rezervni golman), N.Ferguson (defanzivac), S.Lokonga (vezista), J.McArthur (vezista), dok je upitan nastup – W.Hughes (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) J.Whitworth – N.Clyne, J.Andersen, M.Guehi, T.Mitchell – W.Hughes?, C.Doucoure, J.Schlupp – M.Olise, O.Edouard, W.Zaha

 

Glavni sudija – S.Attwell

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.50 – 4:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „Emirates“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje