Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


K. Thompson (Warriors) 20.5+, Maxbet kladionica – postigao 21 pts

Klay šutira očajno prva 2 meča sa Memphisom, ali Warriorsi imaju pozitivan rezultat. Danas neće igrati Gary Payton kojeg je Dilon Brooks povredio u 2 meču. Upravo je Brooks suspendovan danas i tu vidimo šansu gde će Klay imati nešto sporije i lošije odbrambene igrače na sebi.

Mi ćemo pametno ulagati, jer niko ne garantuje da će upravo danas prebaciti marginu, jer je moguće i da pred domaćom publikom GSW napravi odličan odgovor i reši utakmicu pre poslednjih 6 minuta. No, ipak je meč prognoziran na 225 poena, i serija minimalno traje još 3 meča, i sigurni smo da će u jednom trenutku Klay pronaći dobar ritam.

Klay kod kuće ove sezone ima prosek od 21,9 poena za samo 29,9 minuta. Očekujemo 33 minuta u seriji i da barem jednom u  naredna 3 meča prebaci marginu.

Ukoliko danas ne bude prebacio marignu, igramo ga martingale u sledećem meču.

Martingale – povećavamo ulog za duplo u narednim mecevima, sve dok opklada ne bude dobitna.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.