subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Subota 7. Maj

U okviru polufinala Mastersa u Madridu snage će odmeriti Grk Stefanos Cicipas i Nemac Aleksander Zverev. Prema kladionicama favorit u ovom duelu je Cicipas as kvotom 1,55, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Kladionice su ovoga puta odradile sjajan posao. Cicipas igra sjajno od prelaska na šljaku. Nakon odbrane titule u Monte Karlu Cicipas je i u Madridu pokazao da na šljaci igra možda i najbolji tenis. Bilo je određenih oscilacija, ali u granicama normale. Kada je trebao da podigne nivo igre Grk je to i radio i bez većih problema došao do polufinala.

Sa druge strane je enigma u vidu Zvereva. Nemac je igrač koji u sebi ima sav potencijal da vlada muškim tenisom, ali je ipak miljama daleko od toga. Mnogo oscilacija u igri, od servisa pa do igre u polju. Prosto, ne može mu se verovati, ali ako je nešto pokazao u Madridu onda je to borbenost i iskrajnost do poslednjeg poena.

Cicipas u međusobnim duelima vodi sa 7:3. Zanimljivo je da su tri meča odigrali na šljaci i sva tri je dobio Cicipas. Jedan baš u Madridu 2019. godine. Ipak, ova kvota od 1,55 zaista nije vredna rizika, barem ne nama. U veoma kratkom periodu ova dvojica su odigrali čak 10 mečeva i može se reći da postoji rivalstvo. Cicipas je nedavno dobio u Monte Karlu veoma lako sa 6:4 6:2, ali tamošnji uslovi i uslovi u Madridu su nebo i zemlja. Ovde u Madridu podloga je brža i servis dolazi do izražaja, što svakako pogoduje Zverevu. Verujemo da će Nemac biti motivisan i svojom dobrom igrom pružiti nam sjajnu zabavu.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,80
Opcija za dubl tiket: Više od 21,5 gemova 1,55

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje