Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


A. Wiggins (Warriors) 16.5 minus

meč 4. 17pts

meč 5. pts

Jeste utakmica prognoizrana na 223 poena, što je generalno mnogo poena da pokušamo bilo kog igrača minus, ali rizikovaćemo. Pored broja poena, mana predloga je što ne igra Gary Payton (koji doduše nije veliki potrošač lopte, ali jeste igrač rotacije).

Naime, danas se ne očekuje nastup Ja Moranta, te bi Warriorsi trebali da imaju pod znacima navoda lagan posao.

Generalno od starta Plejofa, usage rate Andrewa nije na visokom nivou imajući u vidu da su zdravi Curry, Thompson i Poole.

Na startu serije margina Wigginsu je bila postavljena na 14.5 prevasohdno zbog lošijih poenterskih partija sa Denverom. Protiv Memphisa Andrew je beležio 17 (problemi sa faulovima za Curry i Klay), 16 i 17 (blowout, ali šut za 3 poena 2-2).

Deluje nam da je margina postavljena za koš više.

Ukoliko danas ne predlog ne bude prolazan, jurimo ga u narednim mečevima po principu Martingale.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.