subota, 22. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NHL predlog (18.februar)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Philadelphia Flyers – Washington Capitals 2 1,85

Glavni razlog ove igre je to što će Filadelfija biti super osakaćena povredama. Nedostaju: Farabee, Hayes, Couturier, Ellis, Brassard i Thompson koji su jako bitni igrači za ovu franšizu. Ovi izostanci odmah su rezultovali sa 3 poraza u nizu, 2x od Detroita i jednom od Pitsburga.

Wašington ima šampionske ambicije i ponovo su uhvatili ritam. Ovechkin je postigao 2 gola za pobedu u prošlom meču protiv Nešvila a Samsonov je sjajno branio.

Dobar value je i to da je Wašington 2. gost lige a u nizu su od 4 pobede na strani. Što se tiče domaćina oni su jedni od najgorih ekipa što se tiče odbrane od power play-a.

Tako da očekujemo još jednu pobedu Wašingtona i povratak na vrh tabele.

3:5


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje