petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ekipe iz Bahreina nam spremaju još jednu goleadu?!

U okviru 12. kola bahreinske Premier League odigraće se utakmica između Al-Hale i Al-Riffe, koja je na programu od 15 sati po našem vremenu.

Al-Hala se u ovom trenutku nalazi na 7. poziciji sa ukupno 10 osvojenih bodova, jer je na prethodnih 11 utakmica zabeležila 2 pobede, 4 remija i 5 poraza.

Al-Riffa ima čak 29 poena i zauzima 1. mesto na tabeli. Trenutno su jedini neporaženi tim u ligi, sa čak 9 pobeda i 2 remija.

Međusobne utakmice: Al-Hala – Al Riffa (www.flashscore.com)

Iako nas ekipe iz prve lige Bahreina nisu navikle na utakmice sa velikim brojem pogodaka, međusobni susreti Al-Hale i Al-Riffe su u prethodnih nekoliko godina zaista obilovali golovima. Na poslednjih 6 utakmica njihove mreže su se zatresle ukupno 23 puta ili u proseku čak 3,8 puta po meču, a pritom je svaki put prošao tip “3+“ (1,85). Pored toga, tipove “GG“ (1,95) i “GG3+“ (2,40) smo mogli da naplatimo na 5 od tih 6 mečeva.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Keith Johnston from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje