sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Niska granica poena na dve veoma ofanzivne ekipe!

Danas od 12:35 u okviru Tajvanske bejzbol lige sastaće Fubon Guardians i Chinatrust Brothers. Juče je u prvom meču slavio gost rezultatom 3:5.

Starter za domaće biće Mike Loree. Statistika koja je poražavajuća jeste da on ima protiv Brothersa skor 0-4. Nema jednostavno rešenja protiv ove ekipe, a skor ukupni ove sezone mu je 6-10.

Starter za Braću je desnoruki Liao Yi-Chung. Veoma visoke brojke ovog bacača a ni njemu ne ide protiv današnjeg protivnika. Imao je 2 starta i primio čak 9 poena u samo 6.1 izmenu. Ukupni skor mu je 4-8 sa ERA 6,48.

Mnogo puta smo ponavljali koliko volimo Tajvance što se tiče poena. Jako retko su nas razočarali, a skoro uvek je prštalo sa poenima. Bacači na ovom meču nisu neki i ako udarači budu raspoloženi može se očekivati kolaps. Međusobni susreti govore da u poslednjh 20 utakmica ovih rivala je samo jednom bilo ispod 7 poena. Često su bili na granici 9,10 poena a dešavalo se da bude i 20+ poena. Juče je bilo čak 19 udaraca na utakmici ali udarači nisu uspevali da spoje udarce kad je trebalo pa je palo samo 8 poena. Nadamo se da danas to neće biti slučaj i da ovolika količina udaraca zna doneti i 15+ poena.

Naš predlog 9,5+ poena sa kvotom 1,80 je vredno ispratiti. Ulog je 5/10. Opet smatramo da granica na ovakve timove mora biti na 10,5 ili 11,5.

7:7

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje