ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Odbojka, Liga Nacije, ženska konkurencija: (predlog za 25. maj)

Sutra počinje odbojkaška Liga Nacija u ženskoj konkurenciji. Dve reprezentacije različito gledaju na ovo takmičenje koje je uvertira pred Olimpijske igre i EP. Ovaj meč možete najkasnije odigrati u utorak oko podneva po našem vremenu.


Najava meča: U utorak u 12h će se u balonu u Riminiju na startu Lige Nacija u odbojci u ženskoj konkurenciji sastati reprezentacije Turske i Srbije. Kao što je navedeno u uvodu dve reprezentacije ulaze sa različitim stavom u Ligu nacija. Trenera Srbije Zorana Terzića će u Ligi Nacija menjati njegov pomoćnik Aleksandar Vladisavljević. Srbija će posle naporne klupske sezone u Ligi Nacija odmarati sve igračice, a tempiraće formu za osvajanje olimpijskih igara gde je prvi favorit i odbranu titule na EP u Beogradu. Sa druge strane Turskoj je Liga Nacija jako priprema pred OI na kojima ciljaju medalju. Sutra će Turska igrati u najjačem sastavu, a jedino će zbog lakše povrede izostati Zehra Guneš srednji bloker koji igra za prvaka Turske i vicešampiona Evrope, Vakifbank. Sa druge strane Srbija će igrati u podmlađenom sastavu, koji će imati priliku da se nametnu i dokažu, a  činiće ga, tehničari: Mila Đorđević i Ana Jakšić, korektori: Vanja Bukilić, Sara Carić i Vanja Savić, libera Bojana Gočanin i  Sanja Đurđević, blokeri Božica Marković, Jovana Kocić, Jelena Delić i Sofija Medić, kao i primači Katarina Lazović, Sara Lozo, Jovana Cvetković, Jovana Miroslavljević, kao i Aleksandra Uzelac. 

Mišljenje urednika: Da Srbija igra u najjačem sastavu bila bi obrnuta situacija. Srbija u najjačem sastavu je najbolji tim sveta i prvi je favorit za osvajanje olimpijskih igara u Tokiju i evropskog prvenstva u Beogradu, a sutra postoji stav da će se mlade igračice Srbije teško izboriti sa ambicioznim Turkinjama. Kao dobar predlog se nameće hendikep poeni u korist Turske, a igra H1 +18.5 u sportskoj kladionici MaxBet donosi kvotu od @1.80.


Naslovna fotografija: Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje