utorak, 18. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Olimpijada košarka – poeni igrača predlog (5. Avgust)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

Članak otvarati do 13:00


N. DeColo (FRA) 12.5+ poena kladionica Maxbet postigao 25pts

Drugi polufinalni par turnira čine Francuska i Slovenija gde je bivša članica SFRJ repbulike blagi favorit. Meč je procenjen na 174 poena i očekuje se efikasna utakmica.

Mi prognoziramo na igrača Fenera – Nando DeColoa da će postići minimalno 13 poena. Plejmejker je odigrao očajno četvrtfinale protiv Italije, i verujemo da neće ponoviti partiju kada ije imao svega 4 poena, ali i odigrao svega 17 minuta zbog 2 brza faula koja je zaradio u prvoj četvrtini.

Colo je uz Fourniera najefikasniji strelac ove reprezentacije. Protiv Amerike postigao je 13 poena, potom 17 protiv Češke, i onda protiv nejakog Irana 10 poena za 15 minuta.

Protiv Slovenije plejmejkeri su imali sledeće učinke: Campazzo 21, Rubio 18, Maodo Lo 11.

Verujemo da je ovo poslednje takmičenje za Coloa i da bi mogao da se iskupi za loš prošli meč.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje