četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Posle katastrofalnog prelaznog roka, sada su ostali bez još tri važna igrača!

Posle jako loše odrađenog prelaznog roka kada su ih napustili mnogi važni igrači, jedan tim je sada ostao bez još trojice igrača, a postoje i drugi problemi, meč okvirno možete preuzeti okvirno do 16 časova, a predložena kvota je okvirno 1,80.

Ekipa OFK Pirin je u velikim finansijskim problemima ušla u pripremni zimski period, a to se osetilo i u promeni igračkog kadra pa je dosta važnih igrača tim napustilo u prelaznom roku tokom zime, da stvar bude gore tokom nedelje je klub napustio i K.Stanoev (13u/1g/0a) centralni vezni, dok su povređeni Benguzov (17u/1g/0a  defanzivni vezni) i Hubchev (18u/0g/0a levi bek). Od povrataka sa priprema, klub je u prolećnom delu odigrao dva meča, poraženi su od Slavije 2:0, dok su iznenadili Levski i odigrali 1:1.

Što se tiče ekipe Chernomorets, oni se nalaze na 6.mestu sa 9 pobeda, 6 remija i 5 poraza uz gol razliku 19:17. Na gostovanjima imaju učinak 4 pobede, 3 remija i 3 poraza uz gol razliku 8:8, što ih čini trećim najboljim gostom u ligi u ovom trenutku. Računajući pripremni period, neporaženi su na 10 vezanih mečeva, 8 pobeda i 2 remija, u prolećnom delu lige, pobedli su Levski 1:0, dok su protiv Beroea odigrali 1:1. Za danas nemaju problema oko sastava tima, osim desnog beka Dimova (14u/0g/0a).

Na prethodnih 5 međusobnih mečeva, Cherno more je neporažen od Pirina, tri pobede i dva remija.

Mišljenje urendika: Iako je nezahvalno igrati na gostujuće timove, danas posmatrajući kvalitet timova i formu, kao i činjenicu da će domaćin imati sveže izostanke važnih igrača, mišljenja smo da možemo naplatiti pobedu gosta po kvoti 1,83, u slučaju da želiti nešto sigurniju opciju, možete pokušati sa predlogom X2&0-3 gola po kvoti 1,40, ali kao osnovni predlog idemo na pobedu gosta.

0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje