subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Posle levog i desnog beka, povređena i oba štopera, trener izjavio da ima problem

Jedan tim je najpre zbog povreda ostao bez levog i desnog beka koji su standardni, a posle toga su se povredila i dva standardna štopera, pa je po izjavi trenera tim u problemu, meč okvirno možete da preuzmete u četvrtak do 21 sat, a predložena kvota je 1,88

Zbog poznate situacije u Ukrajini ekipa Šahtara ne igra svoje domaće mečeve u Ukrajini već je domaćin u Poljskoj na stadionu Miejski Legii Warszawa im. Marszałka Józefa Piłsudskiego, gde je igrao i prethodne mečeve sa Renom, protiv koga su prošli dalje posle boljeg izvođenja penala, u prvom meču kao domaćin slavili su 2:1, dok je u drugom meču bilo 2:1 za francuski tim, pa je pobednika odlučila penal serija. U međuvremenu Shakhtar je igrao protiv Minaia i Metalista u domaćoj ligi i ostvarila dve ubedljive pobede. Ono što će biti veliki problem, jesu suspenzije za ovaj meč praktično čitave standardne defanzivne linije, faliće sledeći igrači i to: B. Mykhailichenko (16u/2g/2a), Konoplja (10u/0g/0a), V. Bondar (12u/1g/1a), E.Kozik, uz njih faliće i napadač Sheved (3u/1g/0a) i još jedan defanzivac Kornienko (1u/0g/0a).

Trener ovog tima Jovićević je rekao: ,,Zaista možemo u defanzivnoj liniji da računamo samo na Lukasa Tejlora i Jaroslava Rakickog, pa moramo da smislimo šta ćemo raditi i kako ćemo sastaviti ovu liniju tima protiv jako veštog protivnika.“

Sa druge strane je tim Fejnorda, holandskog predstavnika koji je grupnu fazu Lige Evrope prošao iz grupe sa ekipom Lacija, Midtjilanda i Šturm Graca, imali su dve pobede, dva remija i dva poraza, ali svakako prikazali da umeju da stvore problem svakom od ovih protivnika. U domaćoj ligi ne znaju za poraz od 28.decembra, a slavili su i u poslednja 4 vezana meča, pa ovaj susret dočekuju u jako dobrom raspoloženju. Njima će faliti prvi golman tima Bijlow (25u/0g/0a), veznjak Timber (26u/3g/2a) i napadač P. Wålemark (21u/2g/3a).

Mišljenje urednika: Činjenica je da će se meč igrati u Poljskoj, a ne na domaćem terenu Shakhtara svakako neće biti prednost za ovaj tim, svejedno mnogo veći problem predstavljaće izostanci igrača i sastav odbrane, ali i na drugoj strani će faliti prvi golman pa možda može da se desi da domaćin takođe lako dođe do gola, idemo na predlog X2&2+ po kvoti 1,88.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje