četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog iz košarkaške ACB lige

Danas je na programu meč ACB košarkaške lige Španije, a od 21:30 na Kanarskim ostrvima se sastaju Gran Canaria i Barselona.

U prvom uvodnom kolu, Gran Canaria je pokazala da će ove sezone igrati zapaženu ulogu u ligi, pored tradicionalno dobrog domaćeg terena, sada su slavili u gostima posle produžetaka protiv Fuenlabrade 92:87. Dosta igrača koji mogu doprineti košgeterski u ovom timu, AJ Slaughter, Enis Brusino, Kramer, Shurna, tako da će svakom rivalu moći da zatrpaju koš, naročito u svojoj hali.

U goste im stiže Barselona koja ima jedna od najboljih sastava u čitavoj Evropi, prošlogodišnji tim dodatno je pojačan pa sada zaista deluje da Barsa može do trofeja na svim frontovima. Takođe poseduju jak napadački arsenal, pa lako svakom rivalu mogu da daju dosta poena. U prvom susretu savladali su Mursiju 85:78 na domaćem terenu.

Očekujemo jedan otvoren susret gde će Gran Canaria nastojati da što pre dođe do realizacije iz tranzicije i polutranzicije kako ne bi morali da napadaju na Barsinu postavljenu odbranu, ono što kladionice nude jeste granica od 155,5 poena, a mi se opredeljujemo za tip više od ove margine po kvoti 1,80. Ovaj tip prolazio je i na 11 od 13 prethodnih međusobnih mečeva.

64:82

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje