petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li su oni izraziti favoriti u Superkupu?

Uprkos tome što se ekipa Olympiakosa ove sezone vratila u prvu ligu Grčke, čini se da zeleni deo Atine ima prevlast na jugu Evrope.

Panathinaikos će na startu sezone učestvovati na Superkupu sa Lavriom, Promiteasom i Aekom, gde su izraziti favoriti za osvajanje pehara.


[PREMIUM] ACB Endesa Španija – Poeni igrača (25. Septembar)


Trener Panatinaikosa – Dimitris Priftis izjavio je pred meč sa Lavriom: „Čestitam ekipama koje učestvuju u Super kupu. Oni su izuzetni timovi. Lično, izuzetno poštujem ono što Lavrio i trener Serelis predstavljaju. Predstavlja nešto drugačije i posebno. Ono što moramo da uradimo je da ne igramo kao favorit. Svi žele trofej i to je ono što mi želimo.“

Za sutrašnjeg protivnika – Lavrio, trener je izjavio: „Glavna stvar je da on ima istog trenera 18 godina. Pokazuje stabilnost, a izvan toga je tim koji predstavlja nešto drugačije i posebno u tempu i izborima igrača. Stil koji se razvija. On ima nešto drugačije što ostavlja trivijalnosti igre postavljenim, visokim tempom “.

Sa svoje strane, vođa tima, Ioannis Papapetrou je naglasio: „Želim zdravlje onima koji učestvuju u ovoj ustanovi. Još smo u ranoj fazi, periodu priprema neposredno pred početak sezone. Nismo na dobrom nivou spremnosti, međutim dobro smo radili i mislim da ćemo biti spremni da pružimo sve od sebe. Lavrio je prošle godine svojim kursom osvojio poštovanje svih. Kao Panatinaikos nikoga ne potcenjujemo, niti ih precenjujemo. Pokušaćemo do poslednjeg minuta da damo 100% i nadamo se da će rezultat biti ono što želimo “.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje