subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog iz rukometa (EP 2022) – petak

Za večeras smo vam izdvojili derbi meč grupe B u kome se sastaju Portugal i Island. Po kladionici blagi favorit je Island.

Portugalci svake godine napreduju sve više i više. Prošlo prvenstvo su završili na 6.mesto i upravo su pobeđeni Islanđani u grupi. Superstar Rui Silva je pre prvenstva izjavljivao da njegova ekipa ne krije visoke ambicije. Igrama u Portu pokazuje da je jedan od najboljih igrača sveta. Čak 8 igrača Porta koji se vrlo dobro poznaju i igraju jedan vrlo brz rukomet, a ko imalo prati rukomet zna kako igra efikasno ta ekipa.

Island je reprezentacija koja već godinama igra u istom sastavu. Palmarsen, Gusmunson i Elison davno poznate face koji će i ove godine biti itekako bitni za konačan ishod svakog meča. Jedno mlado otkrovenje je omaleni Magnuson koji igra na poziciji beka i trenutno igra u Magdeborgu gde je najbolji strelac. Islanđani takođe igraju vrlo brzo, i odbrana im baš nije najbolja.

Obe ekipe gaje brz rukomet, sa vrlo dobrim bekovima koji vole da završavaju akciju projektilima. Iako si njihovi međusobni susreti bili neefikasni, ipak se odlučujemo ovoga puta na golove.

Portugal-Island 55,5+ golova 1,95 MAXBET kladionica

24:28


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje