Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


M. Costello (Baskonia) 9.5 minus postigao 9pts

Real Madrid danas u okviru španskog derbija Evrolige dočekuje Baskoniu. Razlika u odnosu na prethodna 2 duela iz ove sezone jeste povratak iz povrede Alec Petersa u redovima baskijaca.

Baskonia danas igra bez Vanje Marinkovića kao i bez Landry Nnoka koji je pronašao novi klub.

Dvoumili smo se između Enocha i Matthewa, i slovo je palo na Costella presudno zbog povratka Petersa. Svakako, Amerikanac može da pokriva i poziciju centra, ali mislimo da je ona zacementirana za Stevena.

Ne preporučuje se jači ulog iz razloga što se ne zna minutaža Petersa (očekujemo 10ak minuta za njega), kao i činjenica da je prethodne sezone Costello bio odličan protiv Reala (ali u dresu Gran Canarie).


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.