utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog za klađenje: Doosan Bears – SK Wyverns (Korean baseball league)

Sutra od 11:30h igra se meč Korejanske bejzbol lige između Doosan Bersa (10-7) i SK Wyverns(3-14). Po kladionicama domaćin je apsolutni favorit, šampion iz prošle sezone i verovatno najjača ekipa u ligi. Čeka se samo trenutak kad će konačno da prorade i pokažu tu moć. S druge strane SK je u jednom trenutku imao 10 poraza zaredom, a u poslednjih 5 mečeva pobedili su 2 i popravili malo utisak.

Za Doosan startuje sjajni desnoruki Amerikanac Chris Flexen (2-0,2.70).Sjajan je bio u prva 3 starta, zabeležio čak 2 pobede i primao 3,2,1 poena na tim utakmicama.Moramo napomenuti da je imao mečeve protiv NC i LG koje su najbolje palice u ligi. Ovo mu je prva sezona u KBO i nije imao iskustva protiv sutrašnjeg protivnika.

Za SK startuje nezgodni submariner Park Jong Hoon (1-0,4.20).U 15 izmena ima 7 primljenih poena i verujemo da on opet neće više od 5 izmena moći izbacati ni sutra. Prošle sezone ima 2 starta protiv Doosana, 11 izmena i 5 primljenih poena.

Doosan je druga palica u ligi i postižu prosečno neverovatnih 10 poena po meču.Iako pitching ne fukcioniše baš najbolje uvek ih ta palica na kraju izvuče. Verujemo da će Flexen da zaustavi najlošiji napad u ligi, koji postiže jedva 4 poena po meču.

Predlog za ovaj meč je da Doosan pobeđuje 2 ili više razlike H1 (-1,5). Kvota je 1.85.                                                       6:4

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje