sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Đoković okupio tenisku elitu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković organizovao je regionalni „Adria Tour“ koji će se igrati od 13. juna do 5. jula. Srpski teniser je uspeo da okupi svetsku tenisu elitu koja će sa njim igrati u gradovima regiona.

Svoje učešće na turniru ranije su potvrdili Dominik Tim i Grigor Dimitrov, a na turniru u Beogradu će igrati i Aleksander Zverev.

Izjava Novaka Đokovića:

„Srećan sam i uzbuđen što ću imati priliku da igram pred domaćom publikom u Beogradu i što ću imati prilike da putujem po regionu, u susedne zemlje Humanutarnog je karaktera, svi prihodi od ugovora, TV prava, sve će ići u humanitarne organizacije. Svetske zvezde koje budu dolazile, teniseri, imaće prilike da izaberu neke humanitarne organizacije. Svi dolaze besplatno. Želim sa Vama da podelim jedna fenomenalna vest – Saša Zverev dolazi u Beograd. Pored Dominika Tima i Grigora Dimitrova, tri velike svetske zvezde. Stvarno sam im jako zahvalan i presećan sam što ću imati mogućnost da ih ugostim u mom rodnom gradu. Nadam se da će do tog 13. juna se neke regulacije i pravila promeniti i da ćemo imati mogućnost da imamo publiku“, rekao je Đoković.

Prvi turnir će se igrati u Beogradu (13/14. jun) na terenima TC Novak, sledeća destinacija će biti Zadar (20/21. jun), a nakon toga će se igrati u Crnoj Gori (27/28.jun) i Banjaluci (3,4. jul). Planiran je i odlazak u Sarajevo gde će Novak Đoković odigrati egzibicioni meč sa Damirom Džumhurom. Taj meč je planiran za 5. jul.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.tennis365.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje