petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Premijer Liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu još dva duela Premijer lige.

15h Leeds-Manchester

Duel dva Junajteda će zasigurno obeležiti današnji dan.

Lids nastavlja seriju teških mečeva. U poslednjih 5 kola odigrali su čak 3 meča sa ekipama iz vrha tabele i sasvim su solidno prošli, može se reći čak i odlično. Remiji sa Čelzijem i Liverpulom i pobeda protiv Sitija na gostovanju. Zaista dobar rezultat za ekipu koja je nova u Premijer Ligi. Sada im na noge dolazi Mančester koji im je ostao dužan za ubedljiv poraz u prvom delu sezone, kada su ih savladali sa 6-2. Sigurno da će Bijelsini momci želeti revanš na ovom meču za taj poraz. Bijelsa će na ovom meču biti lišen usluga Rodriga i Kupera, dok je Rafinja još uvek pod upitnikom i postoji šansa da zaigra na ovom meču. Nema nikakve sumnje da će Lids napasti Junajted od početka meča, pogotovo što Bijelsa vrlo dobro zna da Mančester nema toliko pouzdanu odbranu. Oči će zasigurno biti uprte ka Bamfordu koji je već par mečeva bez postignutog gola i sada je prava prilika da prekine taj post.

Junajted u ovo kolo ulazi sa serijom od 4 utakmice gde su ostvarili trijumfe. Ta serija pobeda im je gotovo sigurno obezbedila mesto broj dva. Matematički imaju još šansu i za titulu,ali realno gledano, neće to Siti ispustiti. Samim tim treba očekivati od Mančestera da se malo ambicijama okrenu i ka Ligi Evrope. Njih u četvrtak očekuje prvi meč polufinala protiv Rome i sigurno da će delom biti glavama već i na toj utakmici. Nije nemoguće da Solsker odmori neke svoje ključne igrače pred taj meč. Najveće šanse da “ odmori “ ima Kavani koji je rovit. Najveća pretnja po gol Lidsa sigurno da će pretiti od mladog Grinvuda koji je trenutno u najboljoj formi od svih igrača Junajteda. Nekako, kod njega se ustalilo to da se bukvalno “ upali “ na kraju sezone tj pred kraj počne odlično da igra. Naravno, očekuje se i buđenje Bruna koji je malo prikočio u poslednjih par kola.

Očekivani sastavi:

Leeds v Manchester United

Prognoza: Kada je Bijelsa u pitanju svašta se može očekivati. Jednostavno ne zovu ga džabe ludak. Ipak, ono što ja očekujem od ovog meča jeste otvorena igra. Mislim da Bijelsu dosta “ peče “ činjenica da je primio 6 komada od Mančestera u prvom kolu i verujem da će pokušati to da nadoknadi na ovoj utakmici.

Tip: 3+ @ 1.55 – 0:0


20h Aston Vila-WBA

Aston Vila se nalazi na sredini tabele. Oni su tu ušuškani, niti mogu gore niti dole, tako da oni im nemaju nekih prevelikih ambicija što se pomeranja na tabeli tiče. Ipak, njihove ambicije su drugačije. Oni će ovde do pobede želeti da dođu zbog dve stvari:

-Prvo, u seriji su od dva poraza i potreban im je prekid te crne serije.

-Drugi, još bitniji razlog jeste rivalitet. Za igrače,ali i navijače Aston Vile je veoma bitno da se pobedi WBA i tako da im se dodatno oteža opstanak u ligi.

Još uvek su bez Grliša, koji im je glavni kreator igre i najbolji igrač tima. Van tima je i Sanson, pa će kreatorska palica biti predata u ruke Mekginu. Dobro se on snalazi na mestu kreatora igre, u prethodnih par mečeva, svi golovi su bili njegova zasluga, što kroz asistencije, što kroz golove. Naravno, tu je i sjajni napadač Ola Votkins. Ipak, vidi se da Votkinsu fali Grliš, tj fale mu njegove lopte, najbolje se razume sa njim na terenu. Osim ta dva izostanka, ostali su spremni za meč.

WBA je u velikoj borbi za opstanak. Dobar potez su napravili dovođenjem Sema Alardajsa na klupu. Big Sem je napravio značajan pomak u ekipi. Probudio je tim, počeli su da osvajaju bodove, e sad, da li se mašina kasno upalila videćemo. Trenutno su na pretposlednjem mestu, zaostaju čak 9 bodova za prvom ekipom iznad crte. Dakle, poraz u ovom kolu može da im donese i dvocifreni zaostatak. Bukvalno hodaju ivicom ponora. Glavni problem im je konstantnost. Taman odigraju dva sjajna meča, dobiju Čelzi na Stamford Bridžu i onda dođe gostovanje Lesteru gde odigraju u rangu petoligaša. Čak, šta više umesto da napadnu na zaostatku od 3 gola oni su se branili. Mogao je Lester i mnogo više golova da im da. Takve stvari ne smeju sebi da dopuštaju ukoliko žele opstanak. Oni prosto moraju napasti. Glavna pretnja po sjajnog Martineza biće Dingana i Pereira.

Očekivani sastavi:

Aston Villa v West Brom: probable starters in bold, contenders in light

Prognoza: Aston Vila je favorit na ovom meču,ali mislim da je bolja opcija igrati na golove. Mislim da bi moglo da ih bude.

Tip: 2-4 golova @ 1.55 – 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje