subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 5 duela Serije A.

15h Fiorentina-Juventus

Veliki dan je u Firenci, na noge im dolazi njihov najomraženiji rival. Jeste da ovo nisu gradski rivali, nemaju nekih dodirnih tačaka ni geografski,ali eto i pored toga rivalitet je ogroman. Za navijače, pa samim tim i igrače Fiorentine Juventus je najomraženiji rival u Italiji.

Fiorentina u ovo kolo ulazi nakon pobede na gostovanju u Veroni. Ta pobeda je došla u pravo vreme, jer su tako zaustavili, makar za kratko, kola koja idu nizbrdo. Trenutno su na 5 bodova od zone ispadanja,daleko od toga da su sigurni, ali ajde da kažemo, posle tog trijumfa su nešto više sigurni, nego što su bili pre tog meča. Naravno i na tom meču je glavni akter bio naš Dušan Vlahović koji prosto vuče Fiorentinu ove sezone. Dodatnu pomoć ima u vremešnom Riberiju i njih dvojica će biti glavna pretnja po gol Juventusa. Odbrana je nešto lošiji deo tima, vrlo retko izlaze sa mečeva netaknute mreže, teško da će to i danas učiniti.

Ne idu kola uzbdo ni kod njihovog današnjeg rivala, baš naprotiv. Juventusova kola takođe idu nizbrdo ove sezone i to strahovito nizbrdo. Sve su izgubili, ostao im je samo taj meč finala kupa protiv Atalante kao neka blaga uteha. Trenutno se nalaze na 4tom mestu sa svega dva boda više od Napolija koji je 5ti. Dakle, visi im pošteno i mesto u Ligi Šampiona. Oni su sve kredite ispucali ove sezone, nemaju više prava na kikseve, bodovi su im potrebni. Liga Šampiona se mora izboriti kako bi se malo stišale strasti u klubu, makar pre letnje pauze kada će zasigurno velika bura da se pokrene u klubu. Verujem da će biti ogromna rekonstrukcija u ekipi. Jednostavno, ovo je jedan od najslabijih Juventusa u poslednjoj deceniji.

Očekivani sastavi:

Fiorentina (3-5-2): Dragowski; Milenkovic, Pezzella, Caceres; Venuti, Amrabat, Pulgar, Castrovilli, Birgahi; Vlahovic, Ribery

Suspended: Bonaventura

Injured: Kokorin, Borja Valero

Juventus (4-4-2): Szczesny; Danilo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Ramsey; Dybala, Ronaldo

Injured: Chiesa, Demiral

Prognoza: Da ne dužim previše, očekujem golove na obe strane. Duel dva tima kojima su preko potrebni bodovi,ali i želja da se pobedi rival je možda čak i veća od ta tri boda.

Tip: GG @ 1.70 – 1:1


18h Kaljari-Roma

Kaljari u ovo kolo ulazi nakon dve vezane pobede. Te dve pobede su ostvarili u proteklih 7 dana. Prvo su dobili direktnog rivala za poziciju Parmu, da bi zatim savladali i Udineze. Ipak, ni te dve pobede im nisu donele neki veliki pomak. Oni se trenutno nalaze u zoni ispadanja sa 3 boda manje od prve ekipe iznad crte, a to je Benevento. Dakle, njima i na ovoj utakmici treba pobeda, tj trebaju im pobede do kraja sezone, što ih je više moguće. Na ovom meču će morati bez Najgolana i Cragna. Sigurno da su im ta dva dobra rezultata dodatno podigla motivaciju i da će pokušati to da prenesu na ovo kolo. Videćemo već danas da li je ovo zaista podizanje forme u pravo vreme ili samo jedan bljesak. Očekujem da Kaljari napadne u ovom meču i to od samog starta, nemaju šta da izgube, moraju osvajati bodove. Verujem da bi mogli videti jedan otvoren meč.

Roma sa druge strane dolazi sa dosta drugačijim motivima. Roma putuje na Sardiniju,ali su glavama već sigurno u Mančesteru. Naime, njih u četvrtak čeka prvi meč polufinala Lige Evrope protiv Mančester Junajteda. S obzirom da u Seriji A zaostaju čak 10 bodova za mestom koje vodi u Ligu Šampiona, jasno je da je Liga Evrope jedini mogući put za njih kako bi ušli u Ligu Šampiona. Postoji velika šansa da trener Rome na ovom meču odmori neke od ključnih igrača pred ovo veoma teško i veoma bitno gostovanje. Verujem da oni neće imati previše motiva na ovoj utakmici i u tome upravo leži šansa Kaljarija.

Očekivani sastavi:

Cagliari (3-5-2): Vicario; Rugani, Godin, Carboni; Zappa, Deiola, Marin, Duncan, Nandez; Pavoletti, Joao Pedro

Suspended: Nainggolan

Injured: Rog, Sottil, Cragno

Roma (3-4-2-1): Mirante; Mancini, Cristante, Fazio; Reynolds, Villar, Veretout, Bruno Peres; Carles Perez, Mkhitaryan; Borja Mayoral

Suspended: Ibanez

Injured: Zaniolo, Pedro, Calafiori

Prognoza: Trebalo bi da vidimo dosta golova i to na obe strane, ali je nakako Kaljari bliži pobedi, pre svega zbog situacije u Romi.

Tip: 1X i GG @ 2.20 – 3:2


20:45h Atalanta-Bolonja

Atalanta je u prošlom kolu propustila priliku da se popne na drugo mesto na tabeli jer su remizirali sa Romom. Mogli su oni dobiti taj meč,bili su mnogo bolji od rivala,ali je crveni karton Gosensa sve preokrenuo. Trenutno su na trećem mestu sa istim brojem bodova kao Juventus, a bod imaju manje od Milana. S obzirom da njihovi rivali danas imaju dosta teške mečeve, tj derbije, ovo je idealna prilika za Atalantu da dođe do pozicije dva i da se odlepi od rivala.Atalanta je u dobroj formi, formi koja ih je krasila prošle sezone. Napadaju po ceo meč, stvaraju veliki broj prilika, jedini im je problem realzicacija. Dosta teško koriste svoje prilike, to im je nekako zatajilo i to ih je i koštalo bodova.

Bolonja je trenutno na 11tom mestu na tabeli. Oni su ušuškani na sredini tabele i ne mogu niti gore niti dole. Ostvarili su prvobitan cilj, ostvarili su opstanak i sada su mirni. Siniša Mihajlović je već najavi da želi sledeće sezone da se bori za gornji deo tabele i iz uprave mu je obećano pojačanje igračkog kadra. Dakle, oni se već sad polako pripremaju za narednu sezonu. Sigurno da će na ovom meču ići po koji bod, ne zna ekipa koju vodi Siniša da se brani. Verujem da će i oni napasti Atalantu pa šta bude. Ovo će biti poseban meč za napadača Bolonje Barrowa koji je dete Atalante. Siniša će na ovom meču imati problema sa sastavom jer mu nedostaje par igrača.

Očekivani sastavi:

Atalanta (4-2-3-1): Gollini; Toloi, Palomino, Romero, Djimsiti; De Roon, Freuler; Malinovskyi, Pessina, Muriel; Duvan Zapata

Suspended: Gosens

Bologna (4-2-3-1): Skorupski; De Silvestri, Antov, Soumaoro, Mbaye; Schouten, Svanberg; Skov Olsen, Soriano, Barrow; Palacio

Injured: Santander, Hickey, Medel, Tomiyasu, Dominguez, Dijks

Prognoza: Očekujem pobedu Atalante i jedan efikasan meč.

Tip: 1 i GG @ 2.50 – 5:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje