subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Protiv ovih bacača udarači imaju veoma visoke brojke!

Sutra od 10:30 u okviru polufinala play off-a Korejanske bejzbol lige sastaće se KT Wiz i Doosan Bears. Gosti su danas slavili i poveli 1-0 u seriji a igra na 3 pobede.

Startni bacač za Kt biće Venecuelanac Odrisamer Despaigne (15-8,4.33). Imao je čak 15 pobeda u regularnom delu sezonu, što ga stavlja na 3. mestu u celoj ligi. Međutim njegove brojke su veoma visoke a glavni razlog za to su dosta primljenih poena. Naročito su mu loše brojke protiv Doosana. Ima 4 starta u sezoni protiv ovog protivnika primiviši (4,2,2 i 10 poena). Zaista mu uopšte ne leži Doosan.

Startni bacač za Doosan je Choi Won Joon (10-2,3.80). Na polovini sezone trener se odlučio da stavi kao startnog bacača, dok je u prvom delu bio bacač sa klupe. Od tog trenutka ima skor 8-2, ali i on je primao solidan broj poena u svakom tom startu i pored tih 8 pobeda. Imao je 2 starta protiv KT i u obe je primio po 4 poena.

Statistički gledano sve govori da će napad biti taj koji diktira ritam utakmice a bacači će se dosta mučiti. Ako gledamo formu domaći ne stoje dobro ali su u svojim pobedama uvek beležili 5+ poena. Sa druge strane Doosan ima 7 pobeda u nizu i zahvaljujući tako dobroj završnici oni su u regularnom delu završili na 3. mestu. Gledajući današnju utakmicu videli smo koliko nesigurnosti donosi doigravanje. Iako je bilo 0:0 do 7. izmene na kraju je palo 5 poena zahvaljujući greškama, pogotovo odbrane. Bacačima se takođe stegla ruka, a jedino je palica bila totalno opuštena i iskorišćavala bacačku nesigurnost. Tako nešto očekujemo i sutra.

Predlog za ovaj meč su poeni 8,5+ a kvota je 1,75. Ulog ćemo staviti 3/10.

1:4


Bejzbol PREMIUM u mesecu novembru je 1/1 100%! Srećno ko prat

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje