subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Sa kadrovskim problemima, protiv favorita!

Jedan tim sa lošim stratom u novoj sezoni. Verovatni rezlog je odsustvo standardnih igrača iz prošle seozne. Trebalo bi favorit na pravi način to da iskoristi. Predložena kvota je 1.75, a meč okvirno možete preuzeti do 19:00h.


➡️ ŠVEDSKA: Allsvenskan
🇸🇪 19:10 Göteborg – Malmo FF G2+ (1.75)

Göteborg prolazi kroz loš period. Rezultat je odsustvo nekih važnih igrača iz prošle sezone. Pontus Dahlberg startni golman, zadobio pobredu ukrštenih ligamenata. Njegova zamena Anders Kristiansen se takodje povredio i biće odsutan neko vreme. Standardni bekovi Oskar Wend i Emil Salomonsson još uvek su nedostupni, jer se oporavljaju od povreda. Lucas Kåhed, Abudance Salaou, Alai Ghasem i Husseim Carneli su takodje nedostupni. Göteborg zauzima 14. poziciju sa učinkom od 2 pobede, 1 remi i 4 poraza na 7 odigranih mečeva i sa osvojenih 7 bodova.

Sa druge strane, trenutni lider Malmo FF pretpreo je prvi u prošlom kolu. Savladao ih je Elfsborg na domaćem terenu, rezultatom 3:1. Nije čudo, jer je trener u tom meču rotirao sastav. Zamenjeno je 5 standardnih igrača zbog istrošenosti. Lasse Berg Johnsen i Jens Steyger bili su lakše povređeni i oni nisu igrali, međutim za ovu utakmicu biće u sastavu.

Sve u svemu, Malmo ima kvalitetniji sastav od svog današnjeg protivnika. Sa odmornim igračima putuje na ovaj duel i želi da se vrati na pravi kolosek. Sa druge strane, Göteborg nije sjajno otpočeo sezonu, jer ih muče povrede. Najviše je pogođena zadnja linija, gde je trener morao da improvizuje sa igračima. S obzirom da Malmo ima najefikasniji napad u ligi koji u proseku postiže 2.8 golova po meču, probacemo tip G2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje