sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Sedmorica igrača će biti van tima za meč gde tradicionalno teško igraju

Danas jedan tim juri visok plasman, a za protivnika će imati  tim koji će biti bez sedmorice ili osmorice igrača, meč okvirno možete preuzeti do 15 časova, a predložen kvota je 2,00

Ekipa Mure nalazi se na 4 boda manje od evrotakmičenja, na dva kola do kraja, pa je ovo situacija kada moraju da pobede i nadaju se kiksevima Kopera i Domžala, Mura ima skor 11 pobeda, 13 remija i 10 poraza uz gol razliku 44:22. Na svom stadionu imaju učinak od 8 pobeda, 3 remija i 6 poraza i gol razliku 27:22. Za današnji meč nema informacija o bitnim izostancima u timu Mure.

Sa druge strane Gorica se nalazi na predposlednjem 9.mesto koje vodi u baraž i nikako do kraja sezone ne mogu da se spasu i ostanu u društvu najboljih, jedino će se boriti sa Tabor Sažanom za poslednje i predposlednje mesto, imaju skor 4 pobede, 12 remija i 18 poraza uz gol razliku 28:53. U gostima skor 3 pobede, 3 remija i 11 poraza uz gol razliku 16:30. Ono što će za njih predstavljati problem jesu izostanci igrača, faliće sledeći igrači:defanzivci Denis Cerovec (22u/1g/0a), Matija Sirok (24u/0g/2a), dok je pod znakom pitanja Nejc Mevlja (30u/2g/0a) za koga je trener rekao da već nekoliko utakmica igra pod bolovima i da nije siguran da će sada moći da igra, nema ni veznih igrača Alessandro Ahmetaja (27u/2g/2a),prvog asistentat tima  Ahmed Ankrah (29u/0g/4a), krilinog napadača Leona Mariniča (15u/1g/1a), Luka Stankoviski (10u/2g/0a) je počeo da treneira ali po rečima trenera nije 100% spreman za meč.

Kada se pogledaju međusobni mečevi, kada je domaćin Mura, ona je slavila na prethodnih 7 međusobnih mečeva.

Mišljenje urednika: Iako gosti vode borbu za opstanak, mišljenja smo da je Mura trenutno mnogo kvalitetniji tim, naročito u situaciji kada gostima fali dosta važnih igrača i ne mogu da sastave najjači tim, domaćin još gaji nadu da može do Evrope, naročito jer glavni rivali Koper i Domžale, danas igraju protiv prvog i drugog na tabeli, pa bi u slučaju kiksa ovih timova, Mura došla na samo bod o mesta u Ligi konferencija, pa je naš predlog pobeda Mure po kvoti 2,00.

4:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje