petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu 4 duela Serije A.

12:30h Sasuolo-Verona

Posle lošeg starta sezone i serije poraza Sasuolo se konačno konsolidovao. Konačno su se kockice počele sklapati, tj tim se počeo navikavati na novog trenera Dionisija. Nije bilo lako Dionisiju, njegov prethodnih De Zerbi je napravio jako dobre rezultate i dosta dugo je bio u timu, a dodatni problem za Dionisija su bili i odlasci ključnih igrača u prelaznom roku. Ipak, on je pokazao koliko je dobar trener i napravio je opet veoma kvalitetan tim. Sasuolo je trenutno na samo 4 boda zaostatka za 6to plasiranom Romom i itekako su u trci za mestom u Evropi. U ovo kolo ulaze nakon sjajne pobede nad Empolijem, inače bivšim timom Dionisija, od 5-1. Na tom meču je Sasuolo pokazao sav svoj napadački potencijal i nema sumnje da će pokušati da nastave tako i na ovoj utakmici. Odbrana je i na tom meču kapitulirala i to je 15ti vezani meč na kom primaju gol. To je najveći problem ovog tima, nema odbrane i to zna da bude problem protiv napadačkih ekipa. Što se tiče izostanaka na ovom meču neće biti prve zvezde tima Domenika Berardija koji je suspendovan, a zbog povreda neće biti tu Đuričić,Henrike,Traore i Boga koji je na Afričkom kupu nacija. Sve oči će na ovom meču biti uprte u Raspadorija strelca 6 golova ove sezone i Samaku koji je dao 8 golova. Biće tu i Defrel koji se još uvek traži ove sezone. Bez ozbira na sve izostanke sjajan napadački potencijal i na ovoj utakmici.

Iz kola u kolo se sve više čini da je Tudorovoj bajci došao kraj. Sjajno je počeo Tudor na klupi Verone, gazili su sve pred sobom, davali su po 3 gola svakome od šale, penjali se na tabeli,ali kako vreme odmiče kiksevi se ređaju. U prošlom kolu su poraženi od Salernitane na domaćem terenu i to je bio zaista veliki kiks. Istina, ima Tudor dosta problema sa izostancima, konkretno sa Covid-19 virusom. Na tom meču sa Salernitanom je dosta igrača nedostajalo. Što se ovog meča tiče pod znakom pitanja, tj čekaju sutrašnji negativan test sledeći igrači: Besa,Faraoni,Berardi,Copola i Montipo. Osim njih van tima su i Ilić,Honga i Dawidovich. Dakle na ovom meču Verona može potencijalno da bude bez 8 igrača. Ipak i bez tih igrača oni su svakako opasni. Pogotovo zbog svog napadačkog stila igre. Nema sumnje da će tako igrati i na ovom meču, a glavna pretnja po Sasuolo biće zasigurno Simeone koji je najbolji strelac tima.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Lopez; Defrel, Raspadori, Kyriakopoulos; Scamacca

Hellas Verona possible starting lineup:
Pandur; Casale, Gunter, Magnani; Depaoli, Tameze, Veloso, Lazovic; Barak, Caprari; Simeone

Prognoza: Duel dva tima koja gaje napadački stil igre bi trebao da nam donese meč pun golova.

Tip: 3+ @ 1.50 sigurnost 8/10 – 2:4


18h Roma-Kaljari

Roma je dosta loše počela 2022 godinu. U uvodna dva kola doživeli su isto toliko poraza. Prvo su poraženi od Milana sa 3-1, da bi zatim na svom terenu doživeli šokantan poraz od Juventusa 4-3. U oba meča zajednička stvar je bila katastrofalna odbrana. U dva meča primiti 7 golova je zaista mnogo. Nije to to samo sad slučaj. Roma ima problema sa odbranom tokom cele sezone. Setimo se samo 6 primljenih golova od Bodo-a. Prosto je neverovatno da tim koji vodi defanzivan trener kakav je Murinjo dozvoli sebi toliko primljenih golova. Nije samo odbrana problem, problem je i karakter tima. Ne sme se dozvoliti poraz u trenutku kada vodiš sa 3-1. Na ovom nivou fudbala to se ne sme dozvoliti. Prosto to su neke atipične stvari za timove koje vodi Murinjo. Napad je dobar, to je svetla tačka tima. Protiv Milana su iskoristili šanse koje su imali, dok su protiv Juventusa bili zaista sjajni, msm odbrani kakva je Juventusova dati 3 komada i to za sat vremena igre je impresivno,ali džabe sve. Odbrana je sve uprskala. Nema sumnje da će sve te slabosti odbrane pokušati da iskoristi i Kaljari na ovoj utakmici. Što se tiče izostanaka Murinjo na ovom meču zbog suspenzija ne može da računa na Ibanjeza i Kristantea. Povređeni su El Šaravi i Spinazola. Na Afričkom kupu nacija su Darboe i Diawara, dok je Covid-19 virusom zaražen Smoling.

Ako je suditi po prvom delu sezone, biće ovo jedna veoma teška sezona za navijače Kaljarija. Jako loše su odigrali prvi deo sezone,ali tračak nade postoji. Od početka 2022. godine igraju drastično bolje. U prve dva kola upisali su isto toliko pobeda i ako se po jutru dan poznaje, čini se da predstoje drastično bolji dani za navijače Kaljarija. Nisu te dve pobede nešto mnogo rešile, oni su još uvek u teškoj situaciji,ali makar se malo moral tima popravio. Njihov najveći problem ove sezone je odbrana. Imaju drugu najgoru odbranu u ligi. Samo je ekipa Salernitane primila više golova od njih. Napad i nije toliko loš,ali jednostavno ne može da pokrije sve greške odbrane. Na ovom meču Kaljari će biti bez nekoliko igrača. Van tima je jedan od najboljih igrača i Leonardo Pavoleti, van tima su i Ćepiteli i Strotman isto zbog povreda, dok je Keita Balde na Afričkom kupu nacija. Takođe na Covid-19 virus su pozitivni Simone Aresti, Raoul Bellanova i Matteo Lovato. Jesu ovo veliki izostanci, sve su to standardni prvotimci i nosioci igre,ali nema sumnje da se Kaljari neće predati. Njihovu šansu na ovom meču vidim pre svega u podignutom moralu zbog dve pobede,ali i lošoj formi Rome.

Prognoza: Mogli bi na ovom meču videti dosta golova i to na obe strane. Jednostavno dve loše odbrane u ovom trenutku.

Tip: 3+ @ 1.63 sigurnost 7/10 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje