utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela, a mi ćemo za vas analizirati najzamiljivije mečeve.

15h Breša-Kaljari

Veoma bitan meč za oba tima.

Breša je u dosta lošoj formi. U ovaj meč ulaze nakon teškog poraza od Sampdorije od 5-1. U poslednja 4 kola osvojili su samo 1 bod i trenutno su na predposlednjem mestu. Oni su ekipa koja bukvalno svakome može da da gol,ali nažalost imaju jako slabu odbranu koja sve to uprska. Setite se samo mečeva protiv Lacija, Intera, Parme, gde su prosuli bodove. Sada su u situaciji da im je svaki bod  bitan i zato treba očekivati da krenu silovito od samog starta na gol Kaljarija i tako iskoriste i njihovu lošu formu.

Kao što rekoh, Kaljari je takođe u vrlo lošoj formi. Ovu nogu godinu su krenuli katastrofalno. U seriji su od 5 vezanih poraza ( 4 u ligi i 1 u kupu ). U tih 5 mečeva imaju gol razliku 3/14. Bukvalno su u tih 5 mečeva prosuli ceo jesenji deo šampionata. Snovi o Evropi polako isčezavaju i ukoliko Maran ne uradi nešto kako bi ih probudio tonuće sve više na tabeli. Upravo zbog toga im je ovaj meč jako bitan. Moraju ovde uzeti bod,ako ne i sva tri ukoliko žele da zadrže kakav takav priključak u borbi za Evropu. Njihovi rivali za poziciju su u poprilično dobrim formama i melju sve redom, time će Kaljariju biti još teže da dođu do tog željenog mesta.

Potencijalni sastavi:

Brescia : Joronen; Sabelli, Cistana, Chancellor, Mateju; Ndoj, Tonali, Romulo; Skrabb; Balotelli, Torregrossa

Cagliari : Olsen; Faragò, Pisacane, Klavan, Pellegrini; Nandez, Cigarini, Rog; Nainggolan; Joao Pedro, Simeone

Prognoza: Ovde bi trebalo da vidimo ofanzivan fudbal od samog starta, tako da bi trebalo da bude golova.

Tip : 3+ @ 1.75  2:2


15h Leće-Inter

Samo jedan osvojen bod  u poslednjih 5 kola ne uliva mnogo nade za navijače Lećea da bi mogli da ostvare neki povoljan rezultat na ovom meču. Ekipa Fabija Liveranija igra jako loše u poslednje vreme, doduše, ruku na srce, nisu igrali ništa bolje ni u ostalom delu sezone. Trenutno se nalaze samo 1 bod iznad zone ispadanja, u koju bi vrlo lako mogli da upadnu posle ovog kola. Ovo kolo bi vrlo lako moglo da dovede i do smene Liveranija sa klupe Lećea, jer se već uveliko pominje da će Šatov preuzeti ekipu. Možda je to taj potres koji treba da dožive kako bi se trgli iz ove letargije u kojoj su. Potreban im je taj potres što pre, da ne bude kasno…

Inter je u prethodnom kolu doživeo kiks protiv Atalante na svom terenu i time dozvolio Juventusu da ode na 2+ bodova. Vidali su rane u kupu pobedom nad Kaljarijem sa 4-1,ali nije to dovoljno. Konte je bio vrlo ljut posle tog kiksa i sigurno da neće dozvoliti da se nešto tako ponovi i na ovom meču. Očekujem da Inter krene žestoko od samog starta kako bi došli što pre do osetnije prednosti i time mirno priveli utakmicu kraju. Sigurno da raduje povratak Aleksisa Sančeza u ekipu koji će sigurno uz sjajnog Lukakua i Lautara biti velika opasnost po golove protivnika širom Italije.

Potencijalni sastavi:

Lecce : Gabriel; Donati, Rossettini, Lucioni, Calderoni; Petriccione, Tachtsidis, Deiola; Mancosu; Falco, Babacar

Inter : Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Candreva, Barella, Brozovic, Sensi, Biraghi; R Lukaku, Lautaro Martinez

Prognoza: Ovde je Inter apsolutni favorit i sve osim njihove pobede bilo bi veliko iznenađenje.

Tip: 2 i 2+@ 1.48  1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje