ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 7 mečeva Serije A, a mi za vas analiziramo najzanimljivije mečeve.

19:30h Kaljari-Atalanta

Kaljari igra toplo hladno od nastavka sezone, tačnije od trenutka kad ih je preuzeo Zenga. Zenga je svakako napravio pomak. Setimo se, Kaljari je sjajno počeo sezonu, ali su onda krajem prošle i početkom ove godine zapali u veliku krizu što je i dovelo do smene trenera. Sada, kvalitet igre i nije toliko problem, koliko su problem izostanci. Na ovom meču Kaljari neće moći da računa na čak 6 igrača. Van tima su: Pavoletti, Oliva, Pereiro, Klavan, Walukiewicz. Sigurno da će to predstavljati problem pred ovaj meč.

Što se tiče protivnika. Pa mislim da zaista ne treba trošiti reči na Atalantu trenutno. Oni deluju impresivno, deluju ubedljivo i nezaustavljivo. Od nastavka sezone ostvarili su sve pobede. Na 4 meča su dali 12 golova. Prosek tri gola po meču. Taj prosek je sličan i proseku tokom sezone i tu su na proseku od skoro 3 gola. Imaju ubedljivo najbolji napad u ligi. Igraju napadački od prvog do poslednjeg minuta, prosto ih je milina gledati. Ne zna se gde vreba veća opasnost. Muriel, Zapada, Iličić, Pašalić to su momci koji terorišu odbrane širom Italije.

Očekivani sastavi:

Cagliari (3-5-2): Cragno; Pisacane, Carboni, Lykogiannis; Nandez, Ionita, Rog, Mattiello; Joao Pedro, Simeone

Atalanta (3-4-1-2): Gollini; Toloi, Caldara, Palomino; Hateboer, De Roon, Pasalic, Gosens; Gomez; Malinovskyi, Duvan Zapata

Prognoza: Pravo da vam kažem ja ovde očekujem spektakl. Prava je šteta što neće biti publike. Biće mnogo vatre na terenu. Duel dva tima sličnih stilova igre i duel dva tima koja imaju ratnike u ekipi. Biće uživanje.

Tip: 2  @ 1.60

3+  @ 1.45

GG3+  @ 1.75

GG i G2+ @ 2

0:1


19:30h Parma-Fiorentina

Parma je veoma nezgodan protivnik ove sezone za sve rivale. Imaju taj stil sličan Lesteru iz šampionske sezone. Igru baziraju na brzim kontra napadima i prosto navuku protivnika na to. Posebno su opasni na svom terenu. Oni nemaju nekih prevelikih takmičarskih ambicija. Nalaze se na sredini tabele i bezbrižni su u potpunosti, mogu igrati opušteno do kraja sezone. Upravo iz te opuštenosti mogu da budu još opasniji po rivala.

Fiorentina polako, ali sigurno klizi ka rubu propasti. Ređaju se loši rezultati i oni su sve bliže dnu tabele. Ukoliko ovako nastave sledi im borba za opstanak. S obzirom na situaciju ovo gostovanje im nikako ne dolazi u pravo vreme, pogotovo kada se zna kakav je Parma rival. Dobra stvar je povratak Kaseresa u tim. Odbrana će biti značajno sigurnija. Što se tiče napada tu se sve nade polažu na spoj mladosti i iskustva Kijeza-Riberi.

Očekivani sastavi:

Parma (4-3-3): Sepe; Darmian, Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo; Kurtic, Scozzarella, Kucka; Kulusevski, Cornelius, Gervinho

Fiorentina (3-5-2): Dragowski; Milenkovic, Pezzella, Caceres; Lirola, Ghezzal, Badelj, Castrovilli, Dalbert; Chiesa, Ribery

Prognoza: Nezgodan meč za tipovanje pobednika, golovi su najbolja opcija.

Tip: GG @ 1.75 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje