sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 5 duela Serije A, a mi za vas analiziramo najzanimljivije.

18h Krotone-Milan

Povratnik u Seriju A, Krotone nije imao baš najbolji start. Oni su u prvom kolu poraženi od Đenove. Priliku za popravni imaće u ovom kolu,ali to neće biti nimalo lako jer im gostuje ekipa Milana. Sudeći po uvodnom meču ne treba mnogo očekivati od Krotonea u ovoj sezoni, biće to grčevita borba za opstanak. Ipak, u ovakvim mečevima treba biti posebno obazriv,jer su to mečevi gde oni nemaju šta da izgube, a igraće maksimalno motivisano,jer, ruku na srce, ne gostuje vam svaki dan Milan. Na ovom meču Krotone će biti bez svog napadača Riviera koji nije dovoljno spreman.

Milan je odlično počeo ovu novu sezonu. Tri meča i tri pobede na svim frontovima, dugo se to nije videlo u njihovom taboru. Ipak, na ovaj meč idu sa velikim problemima. Van tima zbog Korona virusa su tri igrača: Duarte, Leao i Zlatan Ibrahimović. Ne treba trošiti reči koliki je udarac izostanak Zlatana. On je od 5 golova u prva dva meča postigao 3. Bukvalno on je pola ekipi,videlo se to protiv Bodoa u Ligi Evrope gde su se jedva izvukli. Plus, sasvim je moguće da bude rotacija u timu jer Milan igra dosta žestok ritam, vikend-četvrtak i to na početku sezone, sigurno da ima umora među prvotimcima. Sve to bi mogao da iskoristi Krotone.

Očekivani sastavi:

Crotone (3-5-2): Cordaz; Magallan, Marrone, Golenic; Rispoli, Eduardo, Cigarini, Zanellato, Molina; Simy, Messias

Injured: Cuomo, Riviere, Gigliotti, Benali

Milan (4-2-3-1): G Donnarumma; Calabria, Kjaer, Gabbia, Theo Hernandez; Kessie, Bennacer; Castillejo, Calhanoglu, Saelemaekers; Rebic

Injured: Ibrahimovic, Conti, Romagnoli, Leao, Musacchio, Duarte

Prognoza: Ne zalećite se na Milan, neće oni ovo tako lako dobiti, golovi su mnogo bolja opcija.

Tip: GG @ 1.70 – 0:2


18h Napoli-Đenova

Napoli je dobro počeo novu sezonu. Odneli su sva tri boda sa teškog gostovanja u Parmi. Čini se da je Gatuzo odradio sjajan prelazni rok dovođenjem Osimhena jer je on bio upravo igrač preokreta na tom meču. Jeste da nije dao gol,ali je njegov ulazak pokrenuo Napoli i doneo im dva gola i pobedu. Gatuzo je i na tom meču igrao ultraofanzivno 4-3-3 iako se očekivalo da će možda zbog Osimhena preći na 4-2-3-1. Bilo kako bilo Osimhen se odlično snašao i u toj formaciji. On je obeležio to prvo kolo i nedelju za nama, svi pričaju o njemu na “ čizmi “ i treba ga očekivati u prvoj postavi na ovom meču. Što se tiče ostalih igrača svi su na raspolaganju, doduše ima tu još dosta nerešenih slučajeva,kao što su Milik i Kulibali za koje se još uvek ne zna gde će nastaviti karijere. Ipak i pored toga Napoli je delovao odlično i uliva poverenje ta njihova igra. Mogla bi ovo biti ta sezona gde će biti ugrožen i Juventus.

Đenova je konačno uspela da pobedi na startu sezone. Impresivna pobeda sa 4 data gola. Ipak, ta pobeda je impresivna samo na papiru, jer je protivnik bio slabašni Krotone. Nije to pravo merilo snage ekipe. Na ovom meču će se videti prava snaga Đenovljana. Problem za Maronea predstavlja izostanak prvog golmana Marije Perina koji je zaražen Korona virusom, to sigurno nije najsrećnija vest, pogotovo ne kada gostujete napadačkoj ekipi kakav je Napoli.

Očekivani sastavi:

Napoli (4-3-3): Meret; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui; Fabian Ruiz, Demme, Zielinski; Lozano, Osimhen, Insigne

Injured: Malcuit, Ciciretti, Younes

Genoa (3-5-2): Marchetti; Biraschi, Goldaniga, Masiello; Ghiglione, Lerager, Badelj, Zajc, Zappacosta; Pandev, Destro

Injured: Cassata, Sturaro, Perin

Prognoza: Napoli je ekipa koja forsira napadački fudbal,ali ni Đenova nije daleko od tog stila jer njihov trener Marone voli tu igru na gol više. Sva je prilika da ćemo videti sjajan meč sa dosta golova.

Tip: 1 i 3+ @ 1.75

3+  @ 1.55 

6:0


20:45h Roma-Juventus

Za kraj dana poslastica. Prvi veliki derbi će se odigrati u večnom gradu.

Roma je u prvom kolu odigrala dosta loše na gostovanju Veroni. Nisu bili nimalo ubedljivi, na kraju mršavih 0-0. Posle par dana taj meč je rezultovan rezultatom 3-0 za domaćina jer je Roma napravila administrativnu grešku kod Diaware koji nije bio registrovan za taj meč. Neće Romi biti lako ni na ovom meču. Jednostavno i dalje ih prati boljka od prošle sezone, dosta je igrača povređeno, a takođe je i u transfer periodu bilo dosta promena. Poslednjih dobra vest je povratak Džeka. On je nedeljama bio bukvalno na korak od Juventusa,ali Roma nije uspela da kupi Milika,pa je i Džekov transfer propao, a Juventus je već našao alternativu u vidu Morate. Videćemo koliko će Džeko biti motivisan da se pokaže protiv Juventusa danas. Van tima su još uvek Zaniolo, Pastore,Fazio i Peroti, a pod znakom pitanja je Pedro koji još uvek nije dovoljno spreman.

Juventus je u prvom kolu nastavio tamo gde je stao na kraju prošle sezone. Rutinska pobeda protiv Sampdorije i odmah čelo tabele. Još je rano suditi,ali čini se da bi Pirlo mogao da bude dobra i dugoročna opcija na klupi Juventusa. Videćemo kakav će biti na ovom meču, moglo bi se reći da će mu ovo biti prvi u nizu “ doktorski radova “. Juventus je delovao zaista odlično na tom meču. Iako su bili bez Dibale, bez prave devetke, to se nije primetilo. Ronaldo je odradio svoje, počeo je da rešeta, a Kuluševski se odlično uklopio i odmah dao gol. Još kad se vrati Dibala, što bi moglo danas da se dogodi, biće to ubitačna trojka napred. Ne treba zaboraviti i dolazak klasične devetke Morate, koji je imao sjajne partije u dresu Juventusa ranije. Sve u svemu jedna moćna ekipa.

Očekivani sastavi:

Roma (3-4-2-1): Mirante; Mancini, Kumbulla, Ibanez; Karsdorp, Diawara, Veretout, Spinazzola; Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko

Injured: Zaniolo, Perotti, Pastore, Fazio

Juventus (3-5-2): Szczesny; Danilo, Bonucci, Chiellini; Cuadrado, Rabiot, McKennie, Ramsey, Frabotta; Kulusevski, Ronaldo

Injured: De Ligt, Alex Sandro, Bernardeschi

Prognoza: Jeste ovo derbi i nezahvalno je prognozirati pobednika,ali trenutno se čini da je Juventus bliži pobedi pre svega zbog uigranosti ekipe.

Tip: 2 @ 2.10 – 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje