subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A.

12:30h Torino-Kijevo

Torino u poslednje vreme igra sve bolje i bolje. Podigli su se na tabeli i mesto koje vodi u Evropu je sasvim blizu. Imaju jednu specifičnost. Naime, oni kod kuće igraju sjajno, ali zato u gostima su katastrofa. Torino je ekipa koja voli napadački, otvoren fudbal i kao takva trebala bi dosta golova da prima. To je i bio slučaj u većem delu sezone,ali je Macari uspeo da zategne odbranu i Torino je oborio jedan rekord. Oni su uspeli da sačuvaju svoju mrežu na 5 vezanih mečeva, to su poslednji put uradili 1985. godine. S obzirom da su zategli odbranu,a i da napad igra dosta dobro,mogu se očekivati dobri rezultati od Torina.

Kijevo je još uvek na poslednjem mestu na tabeli. Slobodno možemo reći da njih sada već samo čudo može da ostavi u Seriji A. Istina da ima još do kraja dosta,ali nekako njihova igra ne uliva neko veliko uverenje da oni mogu da opstanu. Jednostavno napad ne funkcioniše, odbrana je jako loša,to nije nešto što može da garantuje opstanak u ligi.

Predlog: Torino je favorit na ovom meču i trebalo bi da slavi.


15h Đenova-Frosinone

Uprkos gubitku najboljeg igrača, Pjonteka, Đenova igra sasvim pristojno. U seriji su od 5 mečeva bez poraza i po svemu sudeći su ispunili cilj, a to je opstanak. Evropa je daleko, tako da oni već sada mogu polako da se spremaju za narednu sezonu. Prandelijeva ekipa igra otvoren napadački fudbal i zaista je lepo gledati njihova mečeve. Na današnjoj utakmici u ekipi neće biti Luca Mazzitelli, Andrea Favilli, Gianluca Lapadula i Stefano Sturaro.

Frosinone u ovaj meč ulazi nakon teškog poraza od Rome. Taj poraz nije bio rezultatski težak,msm nije bio ubedljiv poraz, izgubili su oni 3-2,ali su primili gol u nadoknadi vremena. Taman kad su svi mislili da će izvući makar bod protiv Rome, Džeko je pogodio. Sigurno da je to uticalo na ekipu i pred trenerom je prošle nedelje bio veliki zadatak da podigne moral ekipi. Frosinone se bori za opstanak, nisu u nekoj najboljoj situaciji i moraju da osvajaju bodove kako god znaju. Nemaju ove sezone baš mnogo sreće sa povredama jer imaju jako veliki broj povređenih igrača. Na ovom meču u timu neće biti: Federico Dionisi i Paolo Ghiglione, dok su pod znakom pitanja Lorenzo Ariaudo, Stefan Simic i Luca Paganini.

Prognoza: Ovo bi trebalo da bude jedan veoma efikasan meč.


15h SPAL-Sampdoria

Posle sjajne pobede i preokreta protiv Parme usledio je opet pad u igri Spala. Vezali su 4 meča bez pobede. Ipak  po svemu sudeći oni bi trebalo da su već sada napravili veliki korak ka glavnom cilju, a to je opstanak u ligi. Zaista treba dosta toga da se poklopi kako bi oni ispali. Trenutno ima mnogo lošijih ekipa od njih.

Sampdorija je pobedom nad Kaljarijem prekinula seriju od 3 vezana poraza. Iako su izgubili tri vezana meča oni još uvek imaju sasvim realne šanse da se dokopaju Evrope. Naravno za tako nešto su im preko potrebne pobede, pogotovo pobede nad rivalima koji su objektivno slabiji od njih. Danas u timu Sampdorije neće biti Gaston Ramirez i Kaprari.

Prognoza: Mogli bi videti golove na obe strane.


15h Udineze-Bolonja

Veoma bitan meč za obe strane.

Udineze se trenutno nalazi iznad zone ispadanja,ali daleko od toga da su izborili opstanak. Ove sezone igraju zaista loše i ukoliko uspeju da ostanu u ligi, treba što pre da zaborave ovz sezonu. Napad ne funkcioniše,odbrana ne funkcioniše, zaista sezona za zaborav što se tiče navijača Udinezea. Da stvar bude još gora pobrinule su se i povrede. Na ovom meču u timu neće biti Valon Behrami, Samir, Antonin Barak i Emmanuel Badu.

Dolaskom Mihajlovića na klubu Bolonje definitivno je došlo do poboljšanja. Bolonja igra znatno čvršće, organizovanije i ako ovako nastave vrlo lako mogu da opstanu u ligi. Od dolaska Siniše dobili su Inter i tesno izgubili od Rome i Juventusa. S obzirom na imena klubova, sasvim su dobro odigrali. Nimalo lak posao za Sinišu Mihajlovića,ali ako ovako nastavi vrlo lako će uspeti u svojoj misiji.

Prognoza: Duel za opstanak, teško za prognoziranje. Bolonja je po formi bliža pobedi,ali bolje je preskočiti ovaj meč.


18h Atalanta-Fiorentina

Au kakav nas duel očekuje u Bergamu.

Pre samo par dana ova dva tima su odigrala spektakularan meč u kupu Italije u Firenci. Taj meč je završen rezultatom 3-3.

Atalanta igra sjajno ove sezone. Napad im je prosto savršen, istina da su malo zatajili u poslednje dva kola,ali to je očekivano, ni najbolja ekipa na svetu ne može konstantno igrati dobro,mora da usledi pad. Ako je suditi po tom kup meču, pad je završen i opet treba očekivati golove od Zapate i momaka. Zapata je trenutno jedan od najboljih strelaca lige i sigurno najveća pretnja po gol Viole. Ima sezonu iz snova i vrlo lako bi mogao da onese titulu najboljeg strelca lige.

Fiorentina igra veoma efikasno u poslednje vreme. Eto u 7 dana su dali po tri gola Interu i Atalanti. Ipak, mora se reći da su isto toliko golova i primili u ta dva meča i to je ono što bi moglo da zabrine.Ukoliko žele nešto više ove sezone,odbrana mora da se popravi i to pod hitno.

Prognoza: S obzirom da se sudaraju dva jako dobra napada ovo bi trebalo da bude jedan veoma efikasan meč.


20:45h Napoli-Juventus

Derbi kola se igra nesumnjivo u Napolju.

Napoli je u prošlom kolu konačno prekinuo crnu seriju i pregazio Parmu. No, njima ta pobeda i nije donela nešto značajno na tabeli, ostali su na drugom mestu,ali su makar zadržali razliku za pratiocima. Realno, po svemu sudeći oni će ostati na drugom mestu,jer Inter posustaje, Milan jeste da igra sve bolje,ali je razlika ipak prevelika. Prvo mesto je takođe nedostižno.

Juventus je može se slobodno reći osvojio titulu. Pravo čudo treba da se dogodi pa da oni prokockaju ovu prednost koju imaju. Malo su usporili u poslednje vreme,došlo je do pada forme u Alegrijevoj ekipi, vidi se to po igri. Pravo je pitanje koliko će Alegri zapravo i biti zainteresovan za ovaj meč. Istina da je ovo derbi,ali im ne donosi mnogo. Sledeće nedelje imaju veliki meč protiv Atletiko Madrida gde jure minus od 2 gola. Moguće je da Alegri odmori neke od igrača pred tu nemoguću misiju.

Prognoza: Bez obzira što nema neki rezultatski značaj, derbi je derbi. Igra se ovo makar za prestiž. Teško je prognozirati pobednika meča,pogotovo jer oba tima imaju mečeve u Evropi sledeće nedelje.


Tipovi:

Torino-Kijevo 1 @ 1.45 (3:0)

Đenova-Frosinone 3+ @ 2.00 (0:0)

Atalanta-Fiorentina 3+ @ 1.75 (3:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje