četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu 5 duela Serije A, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

18h Kaljari-Juventus

Izgleda da je šok terapija u vidu promene trenera u Kaljariju bila dobra. Od dolaska na klupu Leonarda Simplicija Kaljari je u tri kola ostao neporažen i osvojio je čak 7 bodova. Čini se da su se trgli u poslednjem trenutku. Upravo su im ti dobri rezultati i doneli izlazak iz zone ispadanja. Sada sledi jedan pravi test u vidu Juventusa. Ovakvi mečevi su možda i najlakši za igranje jer zaista nemaju šta da izgube, mogu samo mnogo da dobiju. Upravo će zbog toga i biti dodatno opasni na ovoj utakmici.

Uh, šta reći za Juventus. Košmarna prva sezona za Pirla kao samostalnog trenera. Da je neko drugi na njegovom mestu već bi odavno dobio otkaz zbog rezultata. Čini se da Pirla trenutno samo ime drži na klupi. Otkriću Vam jednu informaciju, trač,ako se može tako reći koji sam čuo jednog italijana, navijača Juventusa. U Juventusu se potajno nadaju da bi Klop mogao da dobije otkaz u Liverpulu pa da njega postave za menadžera. Generalno, ovo je jedna od najlošijih sezona Juventusa u poslednjih, pa može se reći 10 godina. Teško će do skudeta, tokom nedelje su ispali iz Lige Šampiona, jedino pozitivno je to što su u finalu kupa. Javili su se i problemi u svlačionici, Ronaldno je sve nezadovoljniji, sve je više pritisaka na njega, pogotovo jer ga mnogi optužuju za taj gol Porta iz slobodnjaka u produžetku. Nema sumnje boriće se Juve do kraja za taj skudeto, pa šta bude,ali čini se da će prava bura da bude tek kad se sezona završi. Biće jedna velika rekonstrukcija kluba u to nema sumnje.

Očekivani sastavi:

Cagliari (3-5-2): Cragno; Ceppitelli, Godin, Rugani; Nandez, Marin, Duncan, Nainggolan, Zappa; Joao Pedro, Simeone

Suspended:Lykogiannis,Pavoletti

Injured: Sottil, Walukiewicz, Rog, Tramoni

Juventus (4-4-2): Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Chiellini, Bernardeschi; Chiesa, Rabiot, Danilo, McKennie; Ronaldo, Kulusevski

Injured: Demiral, Dybala, Bentancur

Prognoza: Juventus mora da slavi na ovom meču, sve crvene lampice su uključene.

Tip: 2 @ 1.50 – 1:3


20:45h Milan-Napoli

Za kraj, veliki derbi.

Milan se trenutno nalazi na drugom mestu sa 6 bodova manje od lidera Intera. Njima je na ovoj utakmici preko potrebna pobeda kako bi zadržali kakav-takav priključak za Interom,ali to će biti veoma teško. Milan se trenutno nalazi u jednom veoma zgusnutom rasporedu i pitanje je kako će se snaći. Tokom nedelje su remizirali u Mančesteru, sad imaju ovaj derbi sa Napolijem, a već u četvrtak je revanš sa Mančesterom. Zaista nezgodan raspored. Dodatni problem pravi i dosta kratka klupa zbog izostanaka. Dobra stvar je povratak u tim Tea Ernandeza, Čahanoglua i Romanjolija,ali problem su izostanci : Ibrahimovića, Mandžukića i Benasera. Milan nije ista ekipa sa i bez Ibrahimovića na terenu, pogotovo na tim derbi mečevima. Generalno,oni ove sezone nisu baš dobro odigrali derbi mečeve, nisu se proslavili na njima. Sve ove bodove su mahom skupili na uslovno rečeno malim utakmicama. Na derbijima su manje više izlazili kao poraženi, što baš i nije nešto što uliva samopouzdanje njihovim navijačima.

Njihov današnji rival Napoli se trenutno nalazi 6tom mestu. Napoli je jedna od ekipa koja će do poslednjeg kola da vodi veliku bitku za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Trenutno su oni u najlošijoj poziciji od svih jer zaostaju 5 bodova za Atalantom koja drži to mesto. Njima su ovde takođe preko potrebni bodovi, kako se ta razlika ne bi povećala. Pozitivno za Napoli je što su ispali iz svih ostalih takmičenja pa mogu maksimalno da se fokusiraju na Seriju A. Nemaju nekih većih problema sa sastavom pred ovu utakmicu.

Očekivani sastavi:

Milan (4-2-3-1): G Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Tonali; Castillejo, Calhanoglu, Saelemaekers; Rafael Leao

Injured: Bennacer, Ibrahimovic, Mandzukic

Napoli (4-2-3-1): Ospina; Di Lorenzo, Maksimovic, Koulibaly, Hysaj; Ruiz, Demme; Politano, Zielinski, Insigne; Mertens

Injured: Ghoulam, Rrahmani

Prognoza: Trebalo bi da vidimo golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.65 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje